Muhabbit

Twitch’in Kurucu Ortağı, Oyun NFT’leri İçin Pazar Yeri Kuruyor!

NFT ekosistemine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor!

Metaverse-NFT-Muhabbit

Metaverse-NFT-Muhabbit

Canlı yayın platformu Twitch’in kurucu ortağı Justin Kan, NFT’ler için yeni bir platform olan Fractal’ı piyasaya süreceğini Twitter üzerinden duyurdu.

Duyuru yapılmadan önce yayıncılar, Twitch platformu üzerinden izleyicilerine NFT ödülleri gönderebiliyordu. Bu eklentinin izleyiciler ve yayıncılar tarafından sevilmesiyle birlikte Twitch’in kurucu ortağı, NFT ekosistemindeki potansiyeli farketti ve Fractal platformunu başlatmayı düşündü. Solana blok zinciri üzerinde olan Fractal, hâlihazırda bazı oyun NFT’leri ve projeleri ile daha önceden anlaşmıştı.

İlginizi Çekebilir: Solana Nedir?

Fractal’ın kurucu ortağı Kan şunları söyledi:

MMO’larda altın yetiştirmek için çok zaman harcadım ve o zamanlar herhangi bir değere sahip değildi. Bir blok zincirindeki oyun içi “item”lerin veya varlıkların ticareti NFT ile yapılmasıyla oyuncular, oyun için de gerçek mülkiyetin ve varlığın farkına varacak.

Fractal, oyun şirketlerinin hayranlar için yeni ürünler sunabileceği ve kullanıcıların NFT’lerini birbirlerine satabilecekleri pazar yere görevi görecek. Kan, Fractal geliştirme ekibinin oyunlardaki NFT’ler için yeni kullanım örnekleri geliştirmeyi umduğunu söyledi.

Diğer Fractal kurucuları arasında, Zynga adlı bir mobil oyun şirketi kuran Robin Chan ve daha önce Fast ve Shopify firmalarında çalışan Mike Angell da yer alıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version