Muhabbit

Twitter 140 Kişiye NFT Dağıtacağını Açıkladı!

Twitter

twitter

Ünlü sosyal medya platformu Twitter, yeni açıkladığı bir kampanyada NFT çekilişi yapacağını duyurdu!

Sosyal medya platformunun Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 140 takipçisine 140 NFT dağıtacağını söyledi. Yayınlandığı andan itibaren 20.000’in üzerinde beğeni alan Tweet, kullanıcılardan olumlu tepki gördü.

Dağıtılacak olan ilk NFT “Reply Guy” isimli NFT oldu.

Sosyal medya platformu, bu tweeti takip eden gönderide, Twitter logosunu taşıyan mavi haplarla doldurulmuş bir ilaç şişesini temsil eden “Vitamin T” NFT’sini sundu.

Twitter CEO’sunun İlk Tweeti Açık Artırma ile Satılmıştı.

“First Born” adındaki NFT, platformun CEO’su Jack Dorsey’in 2006 yılında gönderdiği ilk tweeti içeriyor. Bildiğiniz gibi CEO, Mart ayında 2.9 milyon $’a bu tweeti satmıştı.

Yıllar içinde CEO Bitcoin’in ciddi anlamda savunucularından biri haline geldi. Dorsey’in ödeme firması Square, tüm bunların ışığında fonlarına BTC’yi de ekledi. 8.027 BTC ile Square, MicroStrategy ve Tesla’nın ardından Bitcoin’in üçüncü büyük kurumsal sahibi olarak nitelendiriliyor.

NFT’ler, büyük sanatçıların dijital koleksiyonları için milyonlarca dolar talep etmesi ile birlikte, büyük bir büyüme gördü. NFT satışları, kripto paraların düşüş göstermesinden etkilenirken, ticaret hacimlerinin önümüzdeki aylarda artması bekleniyor. Endüstri kaynaklarına göre, ilk çeyrekte toplam NFT satışlarında 2 milyar $’lık hacim görüldü.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version