Muhabbit

Twitter’a Binance Simgesi Geldi! CZ Hemen Tweet’ledi!

Ünlü kripto para borsasının sahibi CZ, bugün attığı bir tweet ile Twitter’a Binance emojisinin eklendiğini gösterdi.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda, Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, attığı #Bitcoin tweeti ile birlikte, platformlarına Bitcoin simgesini eklediklerini duyurmuştu.

Bitcoin simgesinin ardından ise, Crypto.com’un tokenı CRO’nun simgesi gelmişti. Kullanıcılar CRO simgesine tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi #CRO yazarak ulaşabilir.

#CRO’nun ardından ise son dönemlerin en popüler kripto para borsalarından Binance’in logosu sisteme entegre edilmiş durumda.

Kullanıcılar, mevzu bahis simgelere, #BNB, #Binance, #BUSD ve #Mybinance yazarak erişebilir.

Bildiğiniz üzere yakın bir zamanda Binance’in, Swipe.io işbirliği ile birlikte Visa destekli bir kripto kartının duyusunun yapılması bekleniyor. Swipe.io, Google Pay ve Apple Pay gibi popüler ödeme yöntemleri ile desteklenmekte ve ayrıca tüm Avrupa Birliği ülkelerinde kullanılabilir durumda.

Gelişimini tüm hızıyla sürdüren Binance, geçtiğimiz günlerde, iki yıldır üzerinde çalışılan geniş çaplı bir güncellemeyi yayınlamıştı. Güncellemenin en büyük nimetlerinden biri ise sistemin 10 kata kadar daha hızlı çalışabilecek olması. Güncelleme ile birlikte, sistemin tamamen yeniden yazıldığını ve yeni bir programlama diline geçildiği Binance CEO’su CZ tarafından bir tweet ile açıklanmıştı.

Son Yazılar

Exit mobile version