Muhabbit

Twitter’dan, Elon Musk’a Dava!

Twitter ve Elon Musk cephesinde sular durulmuyor.

Ünlü-Milyarder-Elon-Musk-Twitter-Muhabbit

Twitter ve Elon Musk cephesinde sular durulmuyor. Bildiğiniz üzere Elon Musk Twitter’ı satın almak istediğini kamuoyuna duyurmuştu. Sonrasında ise 44 milyar dolar değerindeki Twitter satın alma işlemini iptal etmişti. Satın alma noktasında birçok kez karar değiştiren Elon Musk’a ise Twitter’dan dava gecikmedi.

Geçtiğimiz hafta Tesla CEO’su Elon Musk uzun zamandır gündemde yer eden 44 milyar dolarlık Twitter’ı satın alma anlaşmasını feshetmesiyle birlikte kamuoyunda büyük yankı uyandırmayı başarmıştı. Musk, anlaşmayı feshetme sebebi olarak ise sosyal medya platformunun bot hesaplarla ilgili yeterli bilgi sağlayamaması olduğunun altını çizmişti.

Twitter Süreci Yargıya Taşıdı!

elon musk muhabbit

Musk’ın bu hamlesi üzerine Twitter süreci yargıya taşıyarak, ABD’nin Delaware eyaletinde dava açtı. Söz konusu mahkeme belgelerine göre, Elon Musk’ın Twitter şirketini kamuoyunda alay konusu haline getirerek, şirkete zarar verdiği belirtildi. Hatırlayacağınız üzere Elon Musk’ın Twitter anlaşmasını feshetmesi üzerine Twitter’ın hisselerinde önemli seviyede düşüş gözlemlenmişti. Hisseler kapanış sonrası işlemlerde yüzde 6’ya kadar gerileme göstermişti. Dava dosyasında ilgi çeken detayların başında ise Tesla hisselerinin son dönemde değer kaybettiği ve Musk’ın da bu durumdan kaynaklı bu tarz bir karar aldığı yer aldı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version