Muhabbit

Twitter’ın En Popüler Kripto Para Birimleri!

ICO Analytics, 2019’da Twitter’ın en popüler 20 coin listesini açıkladı. Başı %13’lük bir farkla BitTorrent çekerken Bolt ve Matic gerisinden geliyor.

twitter

ICO Analytics, geçtiğimiz yıl Twitter’da en çok konuşulan, en popüler 20 coin listesini açıkladı. Listenin başını BitTorrent (BTT), %13’lük bir farkla çekerken peşinden Bolt (BOLT) ve Matic Network (MATIC) geldi. Sonuncu sırada ise Binance’a girer girmez sıçrama yapmasıyla gündeme gelen altcoin Origin Protocol (OGN) geliyor.

BitTorrent’in, TRON ve Justin Sun gibi kripto para piyasasının ünlü ve güçlü isimleri tarafından desteklenmesi yükselişinin temeli olarak düşünülebilir. Geçtiğimiz şubat ayında ödül olarak 1 milyon BTT vermesiyle 2019’a güzel bir giriş yapan BitTorrent, TRON’un Twitter’daki desteği ile Twitter’da en çok konuşulan, en popüler 20 coin listesinin başına geçme şansına sahip oldu.

En hızlı yükseliş gösteren blockchain projelerinden biri olan Bolt, Zilliqa Blockchain platformu üzerinde kurulmuştur. Amaç olarak, bant genişliği sıkıntısı yaşayan gelişmekte olan ülkelerin de video içeriklerine erişebilmesini sağlama çalışmasına girişmiştir.

Matic, akıllı sözleşmeler yapmayı ve DApps geliştirmeyi kolaylaştırmayı amaçlayan Ethereum tabanlı bir blockchain olmakla birlikte geçtiğimiz aylarda büyük bir yükseliş geçirerek popüler bir blockchain olma yolunda ilerlemekte kararlı. Ve hatta popüler blockchain şirketlerinden biri olan Makerdao’yu ortaklarından biri olarak görüyor.

Son Yazılar

Exit mobile version