Muhabbit

Uçurtma Projesi Öğrencilere Burs Desteğinde Hız Güven ve Şeffaflık Dönemini Başlattı!

Burs desteği arayan öğrencilerle bireysel ve kurumsal iyilikseverleri bir araya getiren sosyal girişim Uçurtma Projesi kurumlara öğrencilerin hayallerine destek olma imkânı tanıyan “Kurumsal Destekçi” özelliğini devreye aldı.

ucurtma projesi

Burs desteği arayan öğrencilerle bireysel ve kurumsal iyilikseverleri bir araya getiren sosyal girişim Uçurtma Projesi kurumlara öğrencilerin hayallerine destek olma imkânı tanıyan “Kurumsal Destekçi” özelliğini devreye aldı. 20 öğrenciye ayda 1.000 TL’lik burs sağlama hedefini benimseyen platform, blok zinciri teknolojisinin getirdiği akıllı sözleşmeler sayesinde burs desteği süreçlerini hızlı, güvenli ve şeffaf hale getiriyor. 

Öğrencilerin, hayallerini gerçekleştirebilmeleri için gereken finansal desteği bulmalarına destek olma amacıyla 2018’de hayata geçirilen Uçurtma Projesi, blok zinciri tabanlı teknolojiler sayesinde öğrencileri ve destekçileri denetlenebilir, adil ve şeffaf bir platformda bir araya getiriyor.  

Blok zinciri Sayesinde İşlemler Hem Öğrenciler Hem de Destekçileri İçin Hızlı, Güvenli ve Şeffaf

Blok zinciri tabanlı proje kapsamında öğrenciler, Ethereum ağı üzerinde geliştirilen akıllı sözleşmeler aracılığıyla, ağ üzerine tanımlı kripto paralarla kendilerine maddi destek toplayabiliyor. İşlemler öğrencilere ait dijital cüzdanlardaki eliptik eğri yöntemiyle şifreleniyor ve dijital imza ile gerçekleşiyor. Öğrenciler, topladıkları destekleri kendi banka hesaplarına hem hızlı hem de ek bir ücret ödemeden yatırabiliyor. Bu sayede öğrenciler aldıkları destekler üzerinde doğrudan kontrol sahibi olurken, destekçileri de platform üzerinden destekledikleri öğrencilerin başarı durumunu şeffaf bir platform üzerinden takip edebiliyor. 

Kurumsal Burs Desteği İle Firmalar Öğrencilerin Hayallerine Ortak Olacak

Uçurtma Projesi’nin burs desteği sunmak isteyen birey ve kurumlarla öğrenciler arasında şeffaf bir ilişki kurmayı hedeflediğinin altını çizen Uçurtma Projesi Kurucusu Mert Susur, konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Web sitemiz üzerinden öğrencilere yapılan tüm bağışları ve ödemeleri şeffaf bir şekilde gösteriyoruz. Öğrencilerin başarılarını da yine aynı tabloya yansıtıyoruz. Kullanıma yeni açtığımız özelliğimiz sayesinde kurumlar tüm Uçurtma öğrencilerine destek olup hayallerine ortak olabilecekler. Buradan toplanan tüm gelirler merkezi bir organın kontrolünde olmayan akıllı sözleşmeler tarafından tüm öğrencilere ihtiyaçlarıyla orantılı bir şekilde otomatik olarak dağıtılacak. Sayfamızdaki ‘işlem geçmişi’ özelliği sayesinde destekçiler hangi öğrencinin hesabına ne kadar ulaştığını şeffaf ve açık bir şekilde görebilecekler. Tüm kurumları otonom ve şeffaf bir destek sürecine ortak olarak uçurtmalara rüzgar olmaya davet ediyoruz.”

20 Öğrencinin Hayallerine Aylık 1.000 TL’lik Burs Desteği Hedefleniyor

Uçurtma Projesi’nde 20 öğrencinin toplamda 240 bin TL burs desteği beklediğini vurgulayan Mert Susur, “Proje kapsamında hedeflenen burs miktarının yüzde 20’sinden fazlası halihazırda toplanmış bulunuyor. Kurumsal destekler ile birlikte bu rakamı tamamlamak ve 20 öğrenciye bir yıl boyunca aylık 1000 TL burs desteği sağlamaya aracılık etmek istiyoruz. Bireysel ve kurumsal olarak öğrencilerimizi desteklemek isteyen tüm iyilikseverleri destek.ucurtmaprojesi.com adresine bekliyoruz” açıklamasını yapıyor.

Ayrıntılı bilgi için: http://ucurtmaprojesi.com/

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version