Muhabbit

Ukrayna Merkezli Blok Zincir Firması, Piyasa Düşüşüne ve Savaşa Rağmen İşe Alım Yapmaya Devam Ediyor!

Everstake CEO’su, ayı piyasasında firmayı ayakta tutmak için özel bir fonun oluşturulduğunu söyledi.

Ukrayna Düşen Piyasa

Ukrayna Düşen Piyasa

Ukrayna merkezli merkeziyetsiz bir staking platformu olan Everstake’in CEO’su Sergey Vasylchuk, küresel anlamda piyasaların kötüye gittiği ve savaşın devam ettiği bu şartlarda bile şirketin kripto para uzmanlarını işe almaya devam edeceğini söyledi.

15 Haziran 2022 Çarşamba günü Vasylchuk, Twitter üzerinden bir gönderi paylaştı. Yapılan paylaşıma göre Rusya’nın Ukrayna’ya işgalinin başlamasından sonra şirketin 30 kişiyi işe aldığını ve firmanın hala pazarlama ve geliştirmede 10’dan fazla pozisyonunun boşta olduğunu açıkladı.

Ayı piyasasına karşı hazırlıklı olmak için özel bir fon oluşturduğunu söyleyen Everstake CEO’sunun yaptığı açıklamalara göre diğer kripto para şirketlerin aksine kimseyi işten çıkarmayı düşünmüyor.

Vasylchuk, konu hakkında şunlar söyledi:

“İş yapmanın önemli bir parçası, tüm potansiyel riskleri değerlendirmek ve ele almaktır. Risk yönetimi yapmaya çalıştık. İşlerin her zaman iyi gitmesini bekleyemezsin. Bu yüzden piyasa çöküşüne karşı hazırlıklı olmak istedik.”

Everstake CEO’su, bu hazırlığın bir kısmının Rus kuvvetlerinin Ukrayna’yı işgal etme olasılığından kaynaklandığını ima etti. Vasylchuk, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Firmada çalışanların gitmesine engel olmak için piyasanın kötü durumunda alınması gereken önlemleri almaya çalıştık. Yine de Terra’nın risklerini hafife aldığımızı kabul etmeliyim.”

Everstake ve Kuna, Ukrayna hükümeti ile koordineli bir şekilde çalışarak, Rusya-Ukrayna savaşında askeri ve insani yardımı sağlamak için kripto para bağış web sitesi oluşturdu. Savaşın Şubat 2022’de başlamasından bu yana, NFT’ler ve farklı kripto para birimlerinin bağışlarını kabul etti. Web sitesi 100 milyon dolardan fazla bağışı blok zinciri teknoloji sayesinde topladı.

Kripto Para Firmaları Küçülmeye Mi Gidiyor?

Dünyanın dört bir tarafında kripto para alanında faaliyet gösteren birçok firma, son 30 gün içinde piyasadan trilyonlarca dolar çıktığı için küçülmeye gideceğini bildirdi. Coinbase, Gemini ve Crypto.com, ayı piyasasının ortasında çalışanlarının neredeyse %20’sini işten çıkaracağını duyurdu. Tam aksine Kraken ise çeşitli departmanlarda 500’den fazla pozisyon için işe almaya devam edeceğini söyledi.

Coinbase çalışanlarının dünyadaki en yetenekli çalışanlar olduğunu söyleyen Armstrong, şirketten ayrılacak kişilerin dünyanın dört bir yanındaki şirketler tarafından işe alınacağına inandığını belirtti.

Armstrong, işten çıkarılan kişilerden tek tek özür dilediğini ve şirketin tekrardan büyümeye gittiğinde ilk bu kişilere ulaşacağını açıkladı. Armstrong, şirketin şu anki seviyesine onlar olmadan gelemeyeceğini vurgulayarak, şu ana kadar yaptıklarından dolayı tekrar teşekkür etti.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version