Muhabbit

UNICEF’in Kripto Para Fonu En Büyük Yatırımını Yaptı!

UNICEF’in fonu tarafından şirketlere önümüzdeki 6 ay içerisinde ilgili teknolojilerini geliştirmek ve prototip oluşturmak amacıyla kullanılmak üzere 125 ETH (28.600 $) ödeme yapacak.

kripto para muhabbit

Gelişen ekonomilerdeki sekiz farklı teknoloji şirketi UNICEF’in Kripto Para Fonu’ndan yatırım alacak.

Bildiğiniz üzere UNICEF, bir Birleşmiş Milletler (BM) kuruluşu olarak dünya çocuklarının refahını korumak ve daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmakta.

UNICEF’in fonu tarafından şirketlere önümüzdeki 6 ay içerisinde ilgili teknolojilerini geliştirmek ve prototip oluşturmak amacıyla kullanılmak üzere 125 ETH (28.600 $) ödeme yapacak.

Aynı şirketler hali hazırda UNICEF’in İnovasyon Fonu’ndan 100.000 $ yatırım da almış bulunmakta.

Yatırım alan şirketlerden biri olan Afinidata, küçük çocuğu olan ebeveynlere eğitim içerikleri sunmak amacıyla yeni çözümler geliştiriyor. Diğer bir şirket Cireha, konuşma ve iletişim bozukluğu olan çocukların çevrimdışı olarak kullanabilecekleri bir iletişim sistemi kurmaya odaklanmış durumda.

UNICEF yukarıda bahsettiğimiz şirketlere ve daha birçok bahsedemediğimiz misyonu ve vizyonu olan şirkete, kripto para birimi yatırımları ile kendilerini daha ileriye taşımalarına yardımcı olmakta.

UNICEF Ventures’tan Chris Fabian’ın konu ile ilgili yorumu şu şekilde:

Dijital dünyanın ne kadar hızlı geliştiğinin farkındayız. Bu sebeple UNICEF olarak bugünün ve yarının çocuklarına yardım edebilmek istiyoruz. Dolayısıyla yeni dünyanın araçlarını en etkin şekilde kullanabilmeliyiz.

Gerçekleşen transferlerin dünya çapında yedi farklı ülkeye ulaşacağını belirten Fabian, bu işlemin 20 dakikadan daha az süreceğini ve çok düşük maliyetlerle gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

İşlemlerimizi % 0.00009’dan daha az bir komisyon oranı ile, gerçek zamanlı olarak tam bir şeffaflık içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu konuda oldukça sevinçliyiz.

Yatırım fonları ile dünyanın her yerindeki teknoloji şirketlerine destek olan UNICEF, blockchain teknolojisinin gelecek planlarına uyduğunu belirtmekten çekinmiyor.

Son Yazılar

Exit mobile version