Muhabbit

Unifty ve RMRK.app ile Kod Yazmaya Gerek Kalmadan NFT Oluşturmak Mümkün Olacak!

Unifty ile teknik bilgiye ihtiyaç olmadan kullanıcılar, kendi NFT’sini oluşturabilecek!

unifty

unifty

Değiştirilemez “token”lar (NFT’ler), kripto para topluluğundaki insanların dikkatini çektiğini söyleyebiliriz. Bunun yanında kripto paralarla ilgilenmeyen insanlar, ünlü isimlerin NFT sektöründe aktif olmasıyla beraber ilgiyi bu yöne çekti. NFT’lerin milyon dolarlara satılmasıyla beraber, bazı insanlar ne olduğunu idrak edemese de başkaları için NFT’lerin daha kendi potansiyeline ulaşamadığını düşünüyor.

Şimdilik NFT’ler yeni bir girişim gibi gözükse de ilk NFT çılgınlığı 2017 yılında başlamıştı. Bu hareketi sürdürülebilir kılmak için yüksek işlem ücretleri, kullanıcı deneyimi ve erişilebilirlik gibi kavramlar sorun olmaya devam ettiğini söyleyebiliriz.

Polkadot ekosisteminin Kusama blok zincirinde NFT’lerin oluşturulmasını sağlayan RMRK.app, Kusama topluluğuna kullanımı daha kolay NFT çözümleri sunmak ve daha geniş NFT topluluğuna hitap etmek için Unifty ile bir ortaklık kurdu.

Unifty’ın kurucularından olan Markus Bopp yapılan ortaklıkla ilgili şunları söylemişti:

NFT’ler, içerik oluşturucuların, kendi topluluklarıyla etkileşim kurmasını sağlayabiliyor. Teknik bilgi, NFT sektörünün büyümesi için kullanıcıları yavaşlatan bir unsur olduğuna inanıyoruz. Ayrıca birlikte çalışabilirliğin, benzersiz ve yenilikçi içerik üreticilerin eşit derecede farklı topluluklara ulaşmalarına sağlamak için kilit bir kavram olacaktır. Kusama ve Polkadot ekosistemi bu vizyonu mümkün kılabilir. NFT’leri, büyük ve kullanılmamış bir pazara getirmek için RMRK.app’ın güçlü altyapısını kullanıp çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Çok zincirli bir NFT platformu olan Unifty, kullanıcılarının NFT’lerini daha fazla pazara ulaştırmak istiyor. Kullanıcılar, Polkadot ekosisteminden RMRK.app ve paralelleştirilebilen zincirler anlamına gelen Parachain ile NFT’lerini “mint” edebilecek, takas edebilecek ve kurulan köprülerle başka pazarlara Unifty’nin platformunda tek bir tıklamayla ulaştırabilecek.

İlginizi Çekebilir: Unifty Nedir?

Unifty Nedir?
unifty nedir

RMRK Nedir?

RMRK, akıllı sözleşmelere sahip olmayan blok zincirlerindeki NFT’lere, özel mantık ekleyerek akıllı sözleşmelerin sahip olduğu standartları ve daha fazlasını sağlamaya çalışır. RMRK’nın “proof of concept”i ile çalışan Kanaria, bir NFT ICO launchpad’idir. NFT’lerde bir değişimi sağlamayı amaçlamayan RMRK 2.0, hem akıllı sözleşmesi olan ağların hem de Polkadot’un ekosisteminde, dijital koleksiyoncular için uzun ömürlü platform avantajları sağlamaya çalışır.

Unifty Resmi Telegram Grubu İçin:

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur

Son Yazılar

Exit mobile version