Muhabbit

Uniswap, NFT Sektörüne Adım Atıyor!

NFT’ler hayatımızın her alanında var olmaya devam ederken, merkeziyetsiz swap protokolü Uniswap’tan NFT hamlesi geldi.

NFT’ler hayatımızın her alanında var olmaya devam ederken, merkeziyetsiz swap protokolü olarak bilinen Uniswap’tan NFT hamlesi geldi. Uniswap 21 Haziran 2022 Salı günü yaptığı açıklamasında, NFT’ler için bir pazar toplayıcısı olan Genie’i satın aldığını duyurdu.

İşlem hacimlerine bakıldığında en başarılı merkeziyetsiz finans (DeFi) platformlarından biri olarak bilinen Uniswap, hizmet alanlarını genişletmekte kararlı. Son 1 günde yaklaşık 1,3 milyar dolarlık işlem hacmine ulaşan, 7 milyar dolarlık kilitli değeri bulunan ve en büyük DeFi borsalarından biri olan Uniswap, daha önce işlem ücretlerini azaltmaya odaklanmış ve bu konuda başarılı olmuştu. Platformun bu seferki hedefi ise hizmet kapasitesini artırmak oldu.

Uniswap Genie Satın Alımıyla Birlikte Kullanıcılarına NFT Entegrasyonu Sunacak!

2022-NFT-Platform-Muhabbit

Her geçen gün gelişen bir sektör olan NFT dünyasında merkeziyetsiz swap platformu Uniswap da yerini aldı.

Uniswap konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

“DeFi ürünleri oluştururken öğrendiklerimizi NFT’lere getirmekten heyecan duyuyoruz. Ürünlerimizi hem ERC-20’leri hem de NFT’leri içerecek şekilde genişletiyoruz. Bu sonbahardan itibaren, doğrudan Uniswap web uygulamasında NFT alıp satabileceksiniz. NFT’leri geliştirici API’lerimize ve widget’larımıza entegre ederek Uniswap’ı web3’teki kullanıcılar için kapsamlı bir platform haline getireceğiz.”

Uniswap

Airdrop Müjdesi Geldi!

Uniswap, kullanıcıların NFT alım satımı yapabilecekleri platformun tarihini net olarak vermezken, sonbahar ihtimali üzerinde duruldu. Uniswap ayrıca 2022 yılının Ağustos ayı içinde USDC stablecoini ile bir airdrop yapılacağının müjdesini verdi. Kullanıcıların airdroptan faydalanabilmesi için, Genie’yi 15 Nisan 2022 tarihinden önce kullanmış ve GENIE:GEM NFT’ye sahip olması gerekiyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version