Muhabbit

Universal Music Group’un Sanatçıları Metaverse’e Geliyor!

Ünlüler metaverse’e gelirken, yanlarında kendi ürünlerini de getiriyorlar.

Metaverse-Muhabbit

Metaverse-Muhabbit

Avatar şirketi Genies, Universal Music Group (UMG) ile anlaştı. Böylelikle UMG’ye bağlı olan Rihanna, Migos ve daha fazla sanatçı kendi ürünlerini sanal dünyalara taşıyabilecek.

Universal Music Group (UMG), 9 Aralık 2021 Perşembe günü anlaşma duyurusunu yaptı. Genies, UMG’den önce Shawn Mendes ve Justin Bieber gibi popüler sanatçılarla anlaşmıştı.

Genies’in nihai hedefi, hayranların çeşitli “metaverse”lerde sahip olabileceği değiştirilemez token (NFT) ürünlerini alıp satabilecekleri bir pazar yeri oluşturmaktır.

İlginizi Çekebilir: Metaverse Nedir?

Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen pazar yeri, popüler NBA Top Shot pazarına ev sahipliği yapan Dapper Labs’in Flow blok zinciri üzerine inşa edilecek.

Flow, Mayıs ayında Genies’in 65 milyon dolarlık B Serisinde desteklenmeye başladı.

Genies şu anda ünlü sanal avatar pazar payının çoğuna sahip. Ancak metaverse, yaygınlaştıkça diğer rakipler de bu pazarda muhtemelen yerini alacak. Genies ve sanatçılar arasındaki sözleşmeler münhasır değildir. Bu nedenle ünlüler diğer avatar şirketleri ve metaverse oyunları ile ortak olabilir.

Genies CEO’su Akash Nigam konu hakkında şunları söyledi:

Genies ve UMG birlikte NFT’lerin ve kripto paraların gücünü müzik kültüre getiriyor. UMG’nin ikonik sanatçıları kendi Genie avatarlarına sahip olarak metaverse evrenine renk katmaya gelecek.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version