Muhabbit

Ünlü Aktör Johnny Depp, NFT Dünyasına Giriş Yaptı!

Ünlü oyuncu Johnny Depp, arkadaşları ve kendi karakterlerinden oluşan resim koleksiyonunu satışa çıkarıyor.

Ünlü isimlerin NFT dünyasına ilgisi gün geçtikçe artıyor. Amerikalı aktör Johnny Depp de meslektaşlarının izinden giderek, NFT furyasına adım attı.
Ünlü oyuncu Johnny Depp namıdiğer “Kaptan Jack Sparrow”, arkadaşları ve kendi karakterlerinden oluşan resim koleksiyonunu satışa çıkarıyor.

Johnny Depp’in ‘Never Fear Truth’ isimli koleksiyonunda; Heath Ledger, Tim Burton, Marlon Brando, Elizabeth Taylor, Heath Ledger, Lily-Rose Depp ve Tim Burton gibi ünlü isimlerin portreleri bulunmakta.

Johnny Depp, NFT Satışlarından Elde Ettiği Gelirin Belli Bir Kısmını Hayır Kurumlarına Verecek!

Son günlerde ünlülerin NFT satışlarındaki kazançlarıyla hayır kurumlarına yardımda bulunduğunu biliyoruz. Bu NFT iyilik furyasına katılan ünlülerden biri de Johnny Depp oldu. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

NFT satışlarından elde edeceğimiz gelirin belli bir miktarını hayır kurumlarına bağışlayacağız. Bu kurumlar arasında; Los Angeles Çocuk Hastanesi, Great Ormond Street Çocuk Hastanesi, Elizabeth Taylor Aids Vakfı, NAACP Yasal Savunma ve Eğitim Fonu, Perth Çocuk Hastanesi ve Gonzo Trust bulunmaktadır.

Johnny Depp

Johnny Depp’in NFT’lerini satın almak istiyorsanız, başvuruların 26 Ocak 2022 Çarşamba günü halka açıldığını hatırlatalım. Ayrıca Depp’in NFT‘lerini satın alan şanslı kişiler, Johnny hayranlarının bulunduğu Discord Depp topluluğuna da erişim sağlayabilecek.

Ünlü oyuncu NFT’leriyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:


Sanatı her zaman ailem ve arkadaşlarım gibi hayran olduğum tüm beşerileri yansıtmak için kullandım. Bizde bir dizi portre yayınlamaya karar verdik. Sevenlerimle buluşma ve hayır kurumlarını destekleme fırsatına sahip olmak benim için çok önemli. NFT sektöründe henüz çok yeniyim. Umarım bu NFT’ler sayesinde yeni bir arkadaş topluluğu oluşturabiliriz.

Johnny Depp

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version