Muhabbit

Ünlü Borsa Ethereum Çekim İşlemlerini Durdurdu!

Ethereum işlem ücretleri yine artmaya başladı!

ünlü

Ünlü Japon kripto para borsası Liquid, Ethereum’un tüm zamanların en yükseğine ulaşması ile beraber, kripto para için çekim işlemlerini devre dışı bıraktı.

4 Şubat’ta yapılan bir duyuruya göre, Liquid, işlem maliyetlerindeki büyük artış sebebi ile ETH ve bazı ERC-20 tokenleri için para çekme işlemlerini durdurdu.

Ünlü borsa, konu hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

Gas ücretleri normal seviyelere döndüğünde, Ethereum için hizmet vermeye devam edeceğiz. Diğer tüm kripto para birimleri ise normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

4 Şubat’ta ETH fiyatı, geçtiğimiz yedi gün içinde yaklaşık %20’lik bir artış ile 1.600 $’ın üzerine çıkarak yeni bir zirveye ulaştı. Artan fiyat, işlem maliyetlerini istikrarlı bir şekilde yükselterek yeni tarihi rekorlara imza attı.

YCharts’tan alınan verilere göre, gas ücretleri 3 Şubat tarihinde ortalama 17.5 $’a kadar yükseldi.

Ethereum’un son 5 yıllık işlem ücretleri.

Daha önce de bildirdiğimiz gibi, Ethereum’un gas ücretleri, 1.400 $’lık fiyat etiketinin kırılması ile beraber rekor bir büyüme göstermeye başlamıştı.

Gas ücretlerindeki en son artış, bir dizi merkezi olmayan finans projelerinde büyük bir etki yarattı ve bazı DeFi işlem ücretleri 1.000 $’ın üzerine kadar çıktı. Uniswap ve SushiSwap gibi büyük DeFi projeleri, 40 ila 75 $ arasında anormal işlem ücretleri istemeye başladı.

Ethereum tabanlı sentetik varlık platformu Synthetix’in kurucusu Kain Warwick, artan ETH ücretlerinin işlem hacimlerini daha da artıracağını düşünüyor:

Açıkçası, gas ücretleri sübvanse edilmediğinde kullanıcı davranışlarını incelememiz gerekiyor. İşlem hacminin bu düşünceye dayanarak artacağına inanmaktayım.

Şu anda Ether işlem hacimleri 44 milyar $’a kadar ulaşmış durumda. En büyük ikinci kripto para birimi, son 24 saatte %6.3’lük artış ile 1.639 $’dan işlem görmekte.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version