Muhabbit

Ünlü Borsacının Oğlu Bitcoin Satın Alıyor!

Ünlü borsacının oğlu, babasının aksine bir Bitcoin sever!

Peter

Twitter kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu 18 yaşındaki Spencer Schiff’in ve babası ünlü bir borsacı olan Peter Schiff’in yatırım tavsiyelerine güveniyor.

Schiff, “Benim tavsiyeme rağmen oğlum daha fazla Bitcoin satın aldı.” “Peki ya sen kimin tavsiyesine uyacaksın?” dedi.

Peter Schiff’in 7 Eylül tarihinde attığı bir tweete göre, anketi yanıtlayan 79.000’den fazla twitter kullanıcısının %81’i “18 yaşında, hayatında hiç çalışmamış üniversite birinci sınıf öğrencisinin” tavsiyesini”, “30 yıldan fazla deneyim sahibi borsacıya” tercih etti.

Genç Schiff, ünlü borsacının sözlerine ve anket sonuçlarına hızlıca yanıt vererek Crypto Twitter’ın onu desteklediğini söyledi. Diğer Twitter kullanıcıları ise Spencer’a desteklerini sosyal medya üzerinden gösterdi.

Quantum Labs CEO’su Usman Majeed, “Oğlunuz en azından 57 yaşına kadar Bitcoin almaya devam ederse multi milyoner olacak” dedi.

Ancak birkaç sosyal medya kullanıcısı, farklı varlıkları tercih eden baba ve oğlun daha çok bir yatırım stratejisi olduğunu düşünüyor.

Morgan Creek Digital‘in kurucu ortağı Anthony Pompliano, “Oğlunuzu altın bahsinden korumak için kullanmak harika bir fikir”. “Altın yükselir, siz yararlanırsınız. Bitcoin yükselir, oğlunuz fayda sağlar. Her iki varlıkta da boy göstermek için harika bir yöntem.” dedi.

Pompliano bu sonuca varan tek yorumcu değil. Reddit kullanıcısı u / Spl00ky, “Görünüşe göre Peter, Bitcoin’in başarısına veya başarısızlığına bağlı olarak her iki şekilde de sahip olmak istediğinden emin oluyor.” “Bitcoin başarısız olursa, ‘Bakın, oğlum beni dinlemeliydi.’ diyecek. Fakat Bitcoin başarılı olursa, ‘Bakın, oğlum ne kadar da zeki, boynuz kulağı geçiyor.’ diyecek.”

Anket, Schiff’in oğlunun 18. doğum günü için Twitter’dan Bitcoin bağışı istemesinden 2 hafta sonra gerçekleşti. Spencer Schiff’e ait olan cüzdan şu anda Bitcoin bulundurmasa da 27 Ağustos’tan bu yana 0.11 BTC değerinde işlem gördü.

Son Yazılar

Exit mobile version