Muhabbit

Ünlü Gazeteci Mesut Yar, Narkasa Bünyesine Dahil Oldu!

Mesut Yar, Narkasa bünyesinde Medya Danışmanlığı yapacak!

Mesut

Türkiyenin en bilinen medya isimlerinden biri olan Mesut Yar, Narcasa.com’a “Medya Danışmanı” olarak katıldı!

Ünlü gazeteci Mesut Yar, Narkasa bünyesinde!

Yıllardır televizyon ve gazetecilik sektörüne emek vermiş bir isim olan Mesut Yar, Narkasa’ya dahil olarak kariyerini bambaşka bir noktaya taşımaya karar vermiş gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi Mesut Yar, halen her sabah “Mesut Yar ile Bugün” isimli haber programını sunuyor.

2021 yılının Ocak ayından bu yana Türk kullanıcılara hizmet vermeye başlayan kripto para alım satım platformu Narkasa, bu yenilikçi hamlesi ile beraber sektöre farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi borsa, geçtiğimiz günlerde “Sosyal Borsa” etiketi altında, sosyal medyanın bilinen bir ismi olan Altcointurk ile bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Narkasa’nın, Mesut Yar ile çalışacak olmasının ana sebebi, farklı projeler ile Türkiye gündemine damga vuracak bir kripto para borsası olmak. Kripto para sektöründe, güvenin ve etkileşimin önemli bir nokta olduğunu düşünen borsa, gelecek günlerde de bu hedef uğruna atacağı adımları kararlı bir şekilde hızlandıracak gibi görünüyor.

Narkasa hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz, Narkasa.com’dan bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version