Muhabbit

Ünlü Oyun Firması Nexon, Bithumb Konusunu Yalanladı!

Nexon, iddiaları yalanladı!

ünlü oyun

Ünlü oyun şirketi Nexon, daha öncelerde bildirdiğimizin aksine, Güney Kore’nin önde gelen kripto borsası Bithumb’ı satın almayacağını açıkladı.

Yabancı kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilerde, ünlü oyun firmasının temsilcisi, firmanın “Bithumb’a yatırım yapmadığını ve şirketi satın alma planlarının olmadığını” söyledi. Gönderide, gerçek olmayan iddiaların “geçen hafta yanlış bir haber kaynağından dolayı” yaşandığını açıklayan temsilci, diğer şirketlerin yatırım planları hakkında yorum yapamayacaklarını da belirtti.

Borsanın muhtemel satışının, 2020 Ağustos sonundan bu yana gündemde olduğunu bildirildi. Yine de süreç devam ediyorsa, Bithumb Korea ve Bithumb Holdings’in yönetim kurulu başkanı Lee Jung Hoon’un dahil olduğu polis soruşturması sebebi ile karmaşık görünüyor.

Dolandırıcılık iddiaları üzerine bir Bithumb yöneticisine açılan soruşturma, borsanın Koreli yetkililerin, yasal olarak gerekli durumları güvence altına alma beklentileri ile beraber IPO planları hakkında bir soru işaretine sebep oldu.

CoinMarketCap’ten gelen verilere göre, bu soruşturmalarla bağlantılı borsa ofislerine yapılan iki polis baskınına rağmen, Kore pazarında borsa hala popüler. Ayrıca bu borsa şu anda günlük işlem hacmi bakımından dünya çapında 6. en büyük platform olarak yer alıyor.

Kripto sektöründe genellikle ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bakalım popüler Güney Koreli şirketin yeni sahipleri hangi firma olacak?

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version