Muhabbit

Ünlü Rap Müzisyeni Eminem NFT Çıkaracak!

Eminem’de NFT kervanına katıldı!

Eminem NFT Muhabbit

2003 yılında “Lose Yourself” ile Oscar kazanan ünlü rap müzisyeni Eminem, Nifty Gateway ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Dünyaca ünlü rap müzisyeni Marshall Mathers, NFT sektörüne giriş yapan ünlülerin en sonuncusu oldu. Eminem, 25 Nisan 2021 gününde ilk NFT’sini yayımlamak üzerine Gemini’nin sahibi olduğu Nifty Gateway ile ortaklık kurdu.

Ünlü rap müzisyeninin satışa sunduğu 3 farklı NFT var. Bu NFT’lerin her biri Eminem tarafından üretilen orijinal bir ritme sahip yüksek kaliteli animasyonlar olarak göze çarpıyor. İsimleri “TOOLS OF THE TRADE” ve “STILL D.G.A.F” olan iki NFT ürünün tam 50 kopyası mevcut ve satışa 5.000 $’dan çıktı. Ayrıca bu NFT’leri alan şanslı kullanıcılar, Eminem tarafından imzalanmış fiziksel bir ürün kazandı. İsmi “STAN’s REVENGE” olan üçüncü NFT’ten ise sadece 1 tane var ve en yüksek teklifi verene satılacak.

Bildiğiniz gibi kendi NFT’sini çıkaran ilk ünlü Eminem değil. Onun öncesinde ünlü influencer Amanda Cerny, müzisyen The Weeknd ve 6 kez Super Bowl şampiyonu Tom Brady’de bu alana yatırım yapmaya başladı.

Bakalım ünlü rap müzisyeninin türünün tek örneği olan NFT’si ne kadara alıcı bulacak?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version