Muhabbit

Ünlü Wall Street Şirketi Kripto Para Uzmanı Arayışında!

Wall Street’in ünlü şirketi Virtu Financial hafta sonları için kripto para ticareti konusunda uzman eleman arayışında. 

wall street anket

Wall Street’in ünlü şirketi Virtu Financial hafta sonları için kripto para ticareti konusunda uzman eleman arayışında. 

Geleneksel finans dünyasının en önemli piyasa yapıcılarından biri olan ünlü firma, kripto para piyasasına sonradan girdi ve bu yıl bu alandaki işe alım çabalarını hızlandırdı.

Hafta sonu için bir kripto para yatırımcısını işe alma talebi, düzinelerce ülkede 200 yerde ticaret yapan Virtu için kripto paraların ne kadar öncelikli olduğunu gösteriyor. Firma, kripto para borsasında işlem gören ürünlerde pazarlar oluşturmasıyla tanınıyor ve kripto para brokerleri için toptancı olarak bir niş oluşturmaya çalışıyor.

İlginizi çekebilir: SEC’den, “Insider Trading” Şüphesiyle Wall Street Personeline İnceleme!

Söz konusu iş tanımı, 7/24 işlem gören kripto paraların benzersiz doğasını da yansıtıyor. İş ilanında ünlü şirket Virtu’nun “güvenilir ve kendi kendini motive eden, öz disiplini yüksek bir birey” aradığı belirtiliyor.

“Kripto para yatırımcılarımız, ticaret sistemimizin ve stratejilerimizin sorunsuz çalışmasına yardımcı olan, kritik operasyonel destek sağlayan ve yüksek performanslı algoritmik ticaret stratejilerimizi sürdüren risk yöneticileridir.”

Virtu’nun, kurumsal kripto para ticareti için yeni bir ekosistem üzerinde rakip Citadel Securities ile çalıştığı bildiriliyor. Operasyonun, Charles Schwab ve Fidelity gibi brokerlerin müşterilerine kripto para hizmetleri sunulmasına yardımcı olabileceği belirtiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version