Muhabbit

Ünlü YouTuber’ın Ağzı Bitcoin’den Yanmış!

JJ olarak da bilinen ünlü İngiliz YouTuber ve rapçi KSI, Bitcoin yatırımını ve nasıl dibi gördüğünü anlattı.

bitcoin düşüş bart muhabbit

bitcoin düşüş bart muhabbit

JJ olarak da bilinen ünlü İngiliz YouTuber ve rapçi KSI, Bitcoin yatırımını ve nasıl dibi gördüğünü anlattı.

YouTube’da oyun yorumculuğu yapan aynı zamanda komedyen ve rapçi olarak da tanınan KSI, İngiltere’nin en iyi 100 influencer’ı listesinde ikinci sırada yer almakta. Sidemen olarak tanınan bir YouTube grubunun da üyesi olan KSI’nın gerçek adı Olajide Olayinka Williams Olatunji.

KSI’nin Bitcoin’e oldukça yüklü bir miktarda yatırım yaptığı son zamanlarda kulislerde konuşuluyordu. Ancak KSI bunu kabul eden bir açıklama yapmamıştı. Taa ki bugüne kadar…

KSI: “Kendimi Kaptırdım!”

Ünlü İngiliz YouTuber, yayınladığı son videosunda Bitcoin yatırımını anlattı. KSI, Bitcoin’de gelecek gördüğünü ifade ederek 2 milyon sterlin yatırım yaptığını, büyük yükselişle birlikte 7 milyon sterlin kazandığını söyledi. Ancak Bitcoin’deki düşüşle birlikte tüm parasını kaybettiğini dile getirdi.

“7 milyon sterlin kazandığım için şanslıydım. Ancak akıllıca davranıp bu parayı fiat para birimlerine çevirmeliydim. Sonra her şeyin düşmesini ve boğanın tekrar geri dönmesini beklemeliydim”

“Dolu dolu geçen bir yolculukta ama bunu da deneyimlemek zorundaydım.” diyen KSI kripto para sektörünü daha iyi araştırması gerektiğini ama yapmadığını, bunu şimdi anladığını ekledi.

Likide olana kadar yüksek kaldıraçlı işlemler yaptığını söyleyen KSI, sonunun kaldıraçlı işlemlerden olduğunu ekledi. Bitcoin’in büyük düşüşüyle birlikte yatırım yaptığı varlıktaki tüm yatırımını kaldıraçlı işlemlerde kaybettiğini açıkladı.

“Ne kadar sürerse sürsün. Belki 5, 10, 15, 20 yıl sürebilir ama olacak. Bitcoin’de enflasyon yok… Merkezi bir banka tarafından kontrol edilmiyor olması harika bir şey!”

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version