Muhabbit

UpBots’un Aylık Gelişim Raporu: Mayıs 2021

UpBots’un yeni gelişim raporu sizlerle!

UpBots'un

Bir algoritmik ticaret botu olan UpBots’un aylık gelişim raporu yayınlandı! Bu raporda yeni ayrıntılar kullanıcıları bekliyor.

Öncelikle, UpBots’taki ticaret botlarının kullanımına erişmek için gereken stake miktarı güncellenmiş durumda. UpBots’un bildirdiğine göre bu miktar 2500 olarak değişitirildi. Bu güncellemenin amacı, daha çok kullanıcıyı algoritmik ticaret botlarıyla tanıştırmak olarak görünüyor.

Bununla beraber, UpBots’un kullanıcı sayısı tam olarak 5500 kişiye yükseldi. Ekip, bu kullanıcıların isteklerini ve işlemlerini yerine getirmek için tam gaz çalışmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay UpBots bir NFT avı başlatmıştı. Yarışmanın galibi ise Tom isimli bir kullanıcı oldu. Ayrıca Mayıs ayı için de bir NFT avı başlatacağını söyleyen UpBots, kullanıcıları yarışmaya davet ediyor.

Ayrıca, bu ay itibarıyla BSC üzerinde UBXT stake etmek isteyen kullanıcılar, bunu yapabilecek. UBXT-BUSD LP için açılan havuz, kullanıcıların huzurunda.

Yeni Borsalar Manuel İşlemler

Ayrıca KuCoin borsasıyla yapılan anlaşma neticeside, botlar ve manuel ticaret işlemleri kullanıcıların hizmetine sunulacak. Önümüzdeki günlerde alım satım işlemlerinin açılması bekleniyor.

Bununla beraber uzun bir süredir Bot işlemlerine destek veren FTX ile de yapılan anlaşma neticesinde, manuel işlemler kullanıcılara sunulacak. Yani bu güncellemeden sonra kullanıcılar, FTX, KuCoin ve Binance üzerinde manuel işlem yapabilecek.

Ayrıca artık kullanıcılar, kullandıkları ticaret botunun ne kadar sermaye ile işlem yapacağını ayarlayabilecek.

Tüm bunlara ek olarak UpBots, kripto eğitim merkezinin ilk adımını attı. Kripto para ve blockchainler ile ilgili yeni bilgiler edinmek isteyen insanlar, UpBots’un bu hizmetinden yakın bir zamanda yararlanabilecek.

UpBots Aylık Gelişim Raporu: Nisan 2021

Bir algoritmik ticaret botu olan UpBots’un aylık gelişim raporu sizlerle! Bu ay UpBots kullanıcılarını güzel haberler bekliyor.

İlginizi çekebilir: UpBots Nedir?

Bildiğiniz gibi UpBots, geçtiğimiz günlerde NFT etkinliği düzenlemişti. Bu etkinliğin 3. ve son turu 26 Nisan pazartesi günü başlayacak. Bakalım NFT ödülünün sahibi kim olacak?

Bununla beraber, UpBots’un ürün mağazası artık tam olarak açıldı ve kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Ayrıca UpBots, ticari lansman aşamalarının detaylarını kullanıcılarıyla paylaşmış durumda. Şirketin açıklamalarına göre lansman, 3 aşamada gerçekleşecek.

İlk aşamada, şirketin demo platformunda pek çok özellik kullanıcıların huzuruna sunulacak. Ancak belli başlı özellikler, ilerleyen zamanlarda açılacak. Lansmanın ikinci aşamasında ise, bu belli başlı özellikler, bazı kullanıcılara açılacak ve geri bildirim alınacak. Üçüncü ve son aşamada ise, demo aşaması sona erecek ve UpBots’un geliştirdiği tüm temel özellikler, her kullanıcının elinin altında olacak!

UpBots Ürün Mağazası

Ayrıca UpBots’un ürün mağazasında, Tişörtler, kapüşonlular ve cep telefonu kılıfları satılacak. Görünüşe göre UpBots’un resmi ürünlerini satın almak isteyen kullanıcılar, güzel bir ürün yelpazesiyle karşı karşıya.

Bununla beraber UpBots kullanıcılarını ilgilendiren diğer bir haber ise UBXT’nin CoinPaprika üzerinde listelenmesi oldu.

UpBots’un açıklamalarına göre, artık UpBots’u kullanan tam 4000 kişi var ve bu sayı gün geçtikçe artıyor.

KuCoin ve UpBots!

Bildiğiniz gibi UpBots’un algoritma botları an itibarıyla Binance Spot ve FTX üzerinde uyumlu bir şekilde çalışıyor.Bununla beraber artık KuCoin kullanıcıları da UpBots botunu yakın bir zamanda kullanabilecek.

Ayrıca UpBots üzerinde kendi ticaret botunu oluşturmak isteyen kullanıcılar için de güzel bir haberimiz var. Artık bu kişiler kendi botlarını istedikleri parametre üzerinde geliştirebilecek. Tabi bu özellik şu anda aktif değil fakat UpBots geliştiricileri, bu özelliği en kısa sürede kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

UpBots’un aylık gelişim raporu hakkında daha detaylı rapor için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version