Muhabbit

VALK Merlin: DeFi Akıllı Cüzdanıyla DeFi Sektörüne Damga Vuracak

VALK, yeni DeFi akıllı cüzdanıyla DeFi sektörüne daha basit ve etkili bir şekilde ticaret ve yatırım işlemlerini gerçekleştirme imkanını sunuyor.

Valk DeFi

Valk DeFi

VALK, yeni DeFi akıllı cüzdanıyla daha basit ve etkili bir şekilde alım satım veya yatırım işlemlerini gerçekleştirme imkanını sunuyor.

Portföylerin idaresi, yatırımcılar alım satım, yatırım, LP, borçlanma gibi birden fazla stratejiye giriştikçe ve performanslarını analiz etmek istedikçe daha da ayrıntılı ve tanımlanmış bir hal alıyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Cüzdanların ve portföy idare araçlarının çoğu, kullanıcıların varlıklarını ve DeFi faaliyetlerini mevcut değerleriyle görme imkanı sağlıyor. Ancak, ilk yatırımınıza göre “kâr mı elde ediyorsunuz yoksa para mı kaybediyorsunuz ya da tüm işlemleriniz için ne kadar yield kazandınız, ne kadar gas fee ödediniz?” bunu tespit edebilmenin herhangi bir yöntemi yok. Bu nedenle de DeFi kullanıcıları DeFi’da kararlarını akıllıca alabilmek için yeterli veriye sahip değiller.

İşte “Merlin: DeFi Akıllı Cüzdanı” tam olarak bu noktada devreye giriyor. Merlin, portföy idaresi için ihtiyaç duyacağınız tüm araçları tek bir platformda topluyor. Tüm DeFi uygulamalarına erişmenin yanı sıra, Merlin birçok protokolde yer alan işlemlere dair geniş kapsamlı verileri çıkartma ve analiz etme imkanını sağlıyor.

VALK DeFi

VALK Merlin İle Kapsamlı Veri Analizleri Vadediyor

Etherscan’ın Ethereum Blockchain’inde gerçekleştirdiği işlere benzer bir işleve sahip olacak olan Merlin bu işlevi tüm DeFi protokolleri için gerçekleştirmeyi hedefliyor. Böylece sağladığı kapsamlı veri analizleriyle, kullanıcıların pozisyon ve performanslarını tespit etmelerini kolaylaştırmayı umuyor. Tüm DeFi akıllı sözleşmelerine dair derin bir anlayışa sahip olan Merlin teknolojisi, bu sayede gelişmiş analitik veriler sunabiliyor.

2022 Nisan ayı itibarıyla VALK’un Merlin’i APY’lere, havuz davranışlarına, PnL’ye, toplanan yield’a ve ETH, USD ve diğer birimlere kıyasla işlem ücretlerine dair veri sağlayan tek cüzdan olarak dikkat çekiyor.

Merlin sayesinde DeFi VC’leri, pek çok cüzdan, protokol ve ağ üzerinde yer alan portföylerine dair genel bir bakışa sahip olabilecek. Merlin, kullanıcıların portföylerinde yer alan toplam birikimlere ve bireysel varlıklara dair oldukça detaylı veri sağlıyor. Böylece kullanıcılar akıllı ticaret/yatırım kararları alabiliyor. Kripto para muhasebelerini, vergi raporlamalarını daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Peki Merlin en çok hangi kullanıcıların işine yarayacak? VALK, Merlin oluşturulurken VC ve perakende yatırımcılarının göz önünde bulundurulduğunu belirtiyor. Merlin, doğru ve kolay kullanımlı muhasebe ve portföy yönetimi aracına ihtiyaç duyan, tek bir gösterge paneli tüm genel analitik verileri bir arada sunmadığı için sürekli platform değiştirmek zorunda kalan, bilginin doğruluğundan ve derinliğinden şüpheye düşen herkese hitap ediyor.

Merlin bu bilgileri sağlayarak, kullanıcıları birikimlerini kaybetmekten, zaman ve emek israfına uğramaktan kurtarıyor. Merlin, kullanımı kolay arayüzüyle de dikkat çekiyor. Kullanıcıların Merlin’in ayrıcalıklarından faydalanmak için yapması gereken tek şey cüzdanlarını bağlamak. Sonrasında Merlin akıllı cüzdanı her şeyi otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Örneğin cüzdanınızda yer alan tüm işlemleri aktarıyor, toplam portföy değerini gösteriyor, pozisyonları hesaplıyor, geçmişe dair verileri gösteriyor, diğer para birimleriyle karşılaştırma imkanı sunuyor ve kullanıcıların mevcut DeFi stratejileriyle elde ettikleri toplam kazanç ve kayıplarını tespit ediyor.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version