Muhabbit

VALK ve Trader Joe Partner Oluyor!

Trader Joe, VALK ile partnerlik kuruyor. VALK’ın geliştirdiği Merlin ile birlikte Trader Joe kullanıcıları, daha iyi bir deneyim elde edecek.

VALK merlin

VALK geçtiğimiz günlerde (22.03.2022) Medium hesabından bir duyuru paylaştı. Avalanche blok zincirinde yer alan ve önde gelen bir DeFi protokolü olan Trader Joe, VALK ile partnerlik kuruyor.

Partnerlik ile birlikte Trader Joe topluluğu; VALK tarafından geliştirilen Merlin adlı portföy yönetimi, analitik ve hesaplama aracını kullanan ilk topluluk olacak. Basit olarak Merlin; cüzdan izleme çözümleri ile Trader Joe topluluğunun DeFi stratejilerini geliştirecek.

İlginizi çekebilir: Avalanche Network Nedir?

VALK Hakkında

Avalanche ağı üzerinde kurulan VALK; farklı blok zincirlerinde yer alan DeFi yatırımcılarını yenilikçi protokoller ile birleştiriyor ve onlara kompleks DeFi trade stratejileri sunuyor. VALK’ın deneyimli bir geçmişi bulunuyor. Şimdiye kadar VALK’a ait platform 100’den fazla TradFi ve DeFi kurumu tarafından kullanıldı.

Trader Joe Hakkında

Avalanche ekosisteminin gözdesi Trader Joe; 1,5 milyar dolarlık TVL’e (Toplam Kilitli Varlık) sahip bir DeFi platformu. AVAX üzerinde yer alan protokollere ev sahipliği yapıyor ve DeFi ekosistemindeki en güçlü topluluklardan birine sahip. Trader Joe kullanıcıları; trade etmek, havuzlara borç vermek, farm yapmak, stake etmek ve swap yapmak gibi eylemleri tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

İlginizi çekebilir: Trader Joe Nedir?

VALK’ın Merlin’i, Trader Joe Kullanıcılarının Ne İşine Yarayacak?

Hepimizin bildiği gibi DeFi ekosistemindeki en büyük zorluklardan biri, birden çok portföyü birden çok protokol üzerinde yönetmek. Yeni başlayan olmak ya da profesyonel bir trader olmak çok da fark etmiyor. Birden çok protokol kullandığınızda mevcut pozisyonlarınızı takip edebilmeniz ve kar/zarar verilerini elde etmeniz o kadar da kolay değil.

VALK bu problemi çözmek için yola çıktığını ve Merlin’i geliştirdiğini söylüyor. Merlin; farklı blok zincirlerde yer alan farklı protokollerdeki yatırımların, yatırımcılar tarafından tek bir noktadan kontrolünün sağlanabileceği bir akıllı DeFi cüzdanı. Kullanıcılarına, modern DeFi alanında nadir bulunan raporlama ve tahminde bulunma gibi özellikleri sunabiliyor.

Maker, Compound, Aave, Uniswap V2 ve V3’e entegre olan VALK ile birlikte, kullanıcılar cüzdanlarını platforma bağlayarak kolayca Merlin’in özelliklerinden faydalanabilirler.

Cüzdanın bağlanması ile birlikte Merlin; ilgili tüm işlemlerin dökümünü çıkararak her dijital varlığın ilgili protokoldeki pozisyonunu, muhtemel getirisini ve USD ile diğer kripto para birimlerine göre değerini kullanıcılarına aktarıyor. Merlin’in hesaplama motoru kullanıcıların yatırımlarına başladıkları günü tespit ederek o günki token değerini elde ediyor ve bugüne kıyasla işlemleri gerçekleştiriyor. Merlin ile birlikte kullanıcılar gas fee’ler de dahil olmak üzere (gas işlem ücretleri) portföylerindeki toplam kar/zarar verilerini inceleyebiliyor.

Merlin bunlarla da kalmıyor ve elde tutulan varlıkları, günlük getirilerini ve mevcut portföy değerini de kullanıcılarına sunuyor. Tüm bunları yaparken ise kullanıcı kolaylığı sağlayan bir arayüz kullanıyor.

Merlin Dashboard

Dashboard haricinde Merlin’de, detaylı analiz yapılabilmesi de mümkün. Her bir dijital varlığa ve poziyonlarına ait veriler ile transfer işlemlerine dair bilgiler de Merlin ile tek çatı altında erişime sunuluyor.

Merlin’de İşlem Detayları

Trader Joe Partnerliği

Bu partnerlik duyurusu ile birlikte Trader Joe topluluğu, Merlin’in üst düzey analitik deneyimlerinden faydalanmış olacak. Yatırımcılar ve trader’lar; Compound, Maker, Aave ve Uniswap gibi protokollerdeki varlıklarını yönetebilme şansına sahipken bundan böyle Trader Joe için de bu şansa erişebilecekler.

Trader Joe hakkında daha fazla haber için buraya bakabilirsiniz.

VALK tarafından yapılan açıklamada; bu partnerliğin Trader Joe ile birlikte atılan ilk adımlar olduğu vurgulanıyor ve yeni gelişmeler için takipte kalınması öneriliyor.

Daha fazla DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version