Muhabbit

Veri Sağlayıcısı Pyth Network, ChilizX ile Ortaklık Kurdu!

Pyth Network yeni ortaklığını duyurdu.

Pyth Network, veri sağlama konusunda dikkat çeken bir isim oldu ve sıklıkla yeni anlaşmalar yaparak farklı alanlara veri sağlıyor. Son anlaşması ise Chiliz ekosistemi ve Socios.com için oluşturulan dünyanın ilk tokenize spor borsası olan ChilizX oldu. ChilizX, Pyth Network’ten aldığı veriler ile fan tokenlarının gerçek zamanlı verilerini borsada sunacak.

Anlaşma hakkında açıklama yapan Chiliz Kripto Para Başkanı Joe Grech şunları söyledi:

“Pyth Network ile kurduğumuz ortaklıktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu ortaklık sayesinde ChilizX’e Pyth verilerini entegre ederek fan tokenları için doğrulanabilir verilerden oluşan merkezi olmayan ve zincirler arası bir pazar sunacağız.”

Pyth Veri Birliği Direktörü Mike Cahill ise konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Pyth Network, borsalar gibi piyasa katılımcılarını dahil ederek gerçek zamanlı ve güvenilir fiyat verileri sunuyor. Dünyanın önde gelen spor ve eğlence blok zinciri fintech sağlayıcısı Chiliz’in Pyth ağına katıldığını görmekten heyecan duyuyoruz.”

Pyth Network ve Chiliz daha fazla ortaklık kurmayı hedefliyor

Chiliz yakın zamanda spor ve eğlence için yeni layer-1 blok zinciri CC2’yi çıkarmayı planlıyor. Bu blok zincirinde var olan fan tokenı ortaklarını tutarken Web3’ü inşa etmek için daha fazla lider markayı ağa davet etmeyi planlıyor.

Pyth Network ise blok zincirinde gerekli tüm bilgilere ulaşılabilmesi için daha fazla ortaklık kurmayı hedefliyor.

Pyth hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version