Muhabbit

Visa’nın, CryptoPunk Satın Almasından Sonra Koleksiyondaki NFT Satışları Arttı!

Visa’nın satın alımını takiben bir saat içinde 90 NFT satıldı.

NFT

cryptopunk

Bilindiği üzere ödeme teknolojisi devi Visa, 23 Ağustos tarihinde yaptığı açıklamada, değiştirilemez token (NFT) ticareti dünyasına girişini bir CryptoPunk satın alarak gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu kapsamda Visa, geçen hafta yaklaşık 150.000 dolara 3.840 kadın punks’tan biri olan CryptoPunk 7610’un sahibi oldu.

NFT hakkında daha detaylı bilgi için; NFT Nedir? başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

Visa tarafından yayımlanan, CryptoPunk satın aldığı haberini takiben, koleksiyondaki yaklaşık 90 NFT bir saat içinde satıldı. Bu satışların toplam tutarının ise yaklaşık olarak 20 milyon dolar değerinde olduğu söyleniyor. CryptoPunks, 2017 yılında Larva Labs tarafından başlatılan orijinal NFT’ler olarak kabul ediliyor. Her CryptoPunkn kendi kişiliğine ve benzersiz özellik kombinasyonuna sahip bir şekilde 10.000 piksel sanat görüntüsünden oluşan bir koleksiyon olarak kullanıcılara sunuluyor. 

Punks

Dev ödeme şirketi tarafından açıklanan satın alma, CryptoPunks için piyasada bir talep dalgalanmasını teşvik etti. Larva Labs’ın web sitesine göre, çoğunlukla insan CryptoPunk’ları içeren bir satış dalgası yaşandı. Satışların çoğunluğu 180.000 ila 250.000 dolar arasında değişirken, bir tane Punks ise 917.000 dolara alıcı buldu.

Yazım itibarıyla, 170.000 dolar civarında olan CryptoPunk’ların yoğun satın alma ilgisi ile daha yüksek fiyatlara çıkması bekleniyor.

CryptoPunks

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version