Muhabbit

Voyager Digital ile Dallas Mavericks Ortak Olacak!

Voyager Digital, kripto paralarda aracılık hizmeti almak için Dallas Mavericks ile ortak olacak!

Dallas Muhabbit

Dallas Muhabbit

Mark Cuban’ın sahibi olduğu Dallas Mavericks, NBA’de maç biletleri ve takım ürünleri için kripto parayı ödeme yöntemi olarak kabul eden ilk şirketlerden biriydi.

Kripto para ticaret platformu Voyager Digital, taraftar katılımı ve diğer eğitim programlarıyla kripto paraları daha erişilebilir ve daha kullanıma uygun hale getirmeyi amaçlayan Dallas Mavericks basketbol takımıyla bir anlaşma imzaladı.

27 Ekim tarihli bir duyuruda Voyager Digital, Mavs ile beş yıllık bir anlaşma imzalayacağını açıkladı. Bununla birlikte Digital, Mavs’ın hem kripto para birimlerinde aracı hem de uluslararası ortağı olacağını söyledi. Ayrıca Voyager Digital, Dallas’taki Mavs Gaming Hub’ı üzerinde hem reklam hem ortaklık için isim haklarına sahip olacak.

Voyager Digital’in kurucu ortağı ve CEO’su Steve Ehrlich şunları söyledi:

Bu ortaklık, dünyanın her yerinden insanları, günlük yaşamlarında kripto para kullanma konusunda eğitme fırsatı veriyor. Finansal özgürlüğü elde edin, kripto paralarla zengin olmak kimse için uzak bir hayal değil. Kripto paralar konusunda hizmet almak için harika bir ortak bulduk.

Mavs ilk olarak 2019’da Bitcoin’i (BTC) ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı. Bununla birlikte takımın sahibi bir Dogecoin (DOGE) hayranı ve destekçisi olduğu için ödeme yöntemi “meme token”lar da olaya dahil oldu.

Birçok kripto para şirketi ve platformu, sektörün büyümesi ve genişlemesiyle birlikte dünya çapındaki spor organizasyonlarıyla ortaklıklar kurdu. Kripto para türevleri borsası FTX, Haziran ayında Major League Baseball’un resmi sponsoru olduğunu duyurmuştu. Bundan daha önce de FTX, Miami Heat’in ev stadyumunu 2040’a kadar FTX Arena olarak adlandırmak için bir anlaşma yaptı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version