Muhabbit

Voyager’in Varlıklarını Binance.US’a Satacağı 1 Milyar Dolarlık Anlaşma Onaylandı!

Binance.US ve Voyager arasındaki anlaşma tekrardan yürürlükte!

Kripto para borç verme platformu Voyager Digital Holdings iflasından sonra ABD hükümeti ile 1 milyar dolara elindeki tüm varlıkları Binance’e satacağı konusunda anlaşma imzalandı.

19 Nisan 2023 Çarşamba günü Voyager’ın, New York Bölge Mahkemesinde davası vardı. Teminatsız Alacaklılar Resmi Komitesi ve ABD hükümeti, Binance’in Voyager’ın dijital varlıklarını satın alma anlaşmasının planlandığı gibi ilerleyebileceği konusunda hemfikir oldu.

Dava ayrıca, hükümetin, Voyager’ın belirli yasal yükümlülüklerden korunmasına izin veren koşullar olduğunu iddia ettiği muafiyet hükümlerine itiraz üzerine çalışmaya devam edebileceğini belirtiyor.

Voyager Teminatsız Alacaklılar Resmi Komitesi, 19 Nisan tarihinde Twitter üzerinde bir dizi tweet atarak tüm tarafların “Planın yürürlükten kaldırılması hükmüyle ilgili temyizlerin devam etmesi şartıyla karar üzerinde anlaştığını” belirtti.

https://twitter.com/VoyagerUCC/status/1648753618084847637

Binance.US ile Voyager arasındaki anlaşma ABD hükümetinin acil talebinin ardından federal bir yargıç tarafından geçici olarak durdurulmuştu. Voyager ve Komite bu talebe itiraz etse de Yargıç Jennifer Rearden, ABD hükümetinin 27 Mart mahkeme kararıyla işlemleri geçici olarak askıya alma talebini kabul etmişti. Bunun üzerine hükümet iflas planını 2 haftalığına ertelenmişti.

Paylaşılan önerge iflas planını “sahtekarlığı, hırsızlığı veya vergiden kaçınmayı aşılamak” olarak suçlasa da Yargıç Wiles, suçlamaların “abarttığını ve yanlış nitelendirdiğini” söyleyerek reddetti.

28 Şubat’taki mahkeme başvurusunda 61.300 Voyager hesap sahibinin %97’si Binance.US ile olan anlaşmadan memnun olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version