Muhabbit

Walmart Global Teknoloji Sorumlusu: “Kripto Paralar Ödemelerde Önemli Rol Oynayacak”

Yetkili, Walmart’ın kripto paralar konusunda sergilediği tutumun olumlu olduğundan bahsetti.

wallmart bitcoin

wallmart bitcoin

Walmart’ın Küresel Baş Teknoloji Sorumlusu Suresh Kumar, kripto paralar ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 17 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen Yahoo Finance Tüm Piyasalar Zirvesi’nde konuşan Kumar, Walmart’ın kripto paralar konusunda sergilediği tutumun olumlu olduğundan bahsetti.

Müşterilerin hem fiziksel hem de sanal ürünlerde kripto para kullanmasının önemli bir faktör haline geldiğini belirten Kumar, bu durumun gittikçe yaygınlaşacağından bahsetti.

“Sektörde kripto paralar oldukça önemli bir yere sahip olmaya başladı. Çünkü müşterilerin ilham alma ve ürünleri keşfetme şekli değişmeye başladı.”

Bundan sonraki süreçte, önemli miktarda müşterinin ödeme aşamasında kripto paraları kullanacağından bahseden Kumar, metaverse alanının ödeme seçeneklerinde etkili olacağından bahsetti. Yetkili ayrıca sosyal medya uygulamalarındaki canlı yayınlar aracılığıyla pazarlanan ürünlerin ödemesinde de kripto paraların rolüne değindi.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

“Özellikle kripto para hakkında konuştuğunuzda, ister fiziksel ister sanal olsun, ürünlerin keşfi ve ardından insanların nasıl işlem yapacağı metaverse ile bağlantılı olacak. Kripto paralar, müşterilerin nasıl işlem yaptığının önemli bir parçası olacak. Müşterilerin işlem yapabilmelerini, satın alabilmelerini ve bundan nasıl değer elde edebileceklerini sorunsuz bir şekilde yaptığımızdan emin olmak istiyoruz. İşte tam da bu noktada, farklı ödeme seçenekleri önemli hale gelecek.”

Metaverse Alanına Odaklanılacak

Bilindiği üzere Walmart, metaverse alanında kripto para birimleri ve NFT’ler çıkarmaya çalışabileceğini belirtmişti. Ardından da geçtiğimiz eylül ayında şirket, Walmart Land’i piyasaya sürmüştü.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Böylece Walmart, yeni platformu ile oyunlar ve diğer bir dizi sanal deneyime ev sahipliği yapmanın önünü açmış oldu. Walmart Land ile ayrıca kullanıcıların avatarları için “verch” adı verilen dijital ticari ürünler de sunulmaya başlandı.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version