Muhabbit

Warner Bros., Kullanılabilir NFT’lerle 6 Milyon DC Comics Koleksiyon Kartı Oluşturuyor!

Kullanıcıların NFT’leri alım-satım ya da takas etmeleri için HRO adlı bir mobil uygulamayı indirmeleri gerekiyor.

Dünyanın en büyük film yapım ve televizyon yayın şirketlerinden biri olan Warner Bros., mart ayı sonlarında 6 milyondan fazla DC Comics karakteri ve görüntüsünü içeren fiziksel ticaret kartını, kullanılabilir NFT’lerle beraber paketlenmiş olarak satışa sunmayı planlıyor.

Belçikalı bir kart ve masa oyunu şirketi olan Cartamundi, 155 farklı DC Comics süper kahramanının yer alacağı kartları tasarlayacak ve NFT’ler, Ethereum’un yan zinciri olan Immutable X’te basılacak.

Warner Bros. bu arada Robert Pattinson’ın başrolde olduğu en son DC Comics filmi “The Batman”in görüntülerini ve karakterlerini içeren birkaç sınırlı sayıda kart çıkarmayı da planlıyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

NFT’ler, blok zincirlerinde bulunan ve kişilerin bir varlık üzerindeki sahipliğini ifade eden benzersiz dijital tokenlardır.

Warner Bros.’un küresel markalar ve deneyimler başkanı Pam Lifford konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Koleksiyonculuk coşkusunu özel bir NFT ile birleştirmek harika bir şey.

Alıcıların HRO Mobil Uygulamasını İndirmeleri Gerekiyor

“Hybrid” kart paketlerinin 5 ila 120 dolar arasında fiyatlandırılması düşünülüyor. Alıcıların, fiziksel kartlarının NFT bileşenlerini de kullanmak ve koleksiyondaki diğer NFT’leri alım-satım ya da takas etmeleri için HRO adlı bir mobil uygulamayı indirmeleri gerekiyor.

Bu son haber, Warner Music Group’un müzik sanatçılarına NFT pazarlarına daha fazla erişim sağlamaları için oyna-kazan NFT oyunu Splinterlands ile ortaklık yapacağını duyurmasının hemen ardından geldi.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version