Muhabbit

Waves Almanya’da Yeni Bir Atılım Peşinde

3 Şubat’ta yapılan basın açıklamasına göre Waves Almanya’da yeni bir atılım peşinde.

almanya bafin

3 Şubat’ta yapılan basın açıklamasına göre Waves, Almanya’da yeni bir atılım peşinde. Waves kendi ekosistemi Web3 için daha bir iyi yönetişim sağlamayı amaçlıyor. Aynı zamanda kamu ve özel sektör dahil olmak üzere Dağıtık Defter Teknolojisi’nin(DLT) gelişimini ve sürdürülebilirliğini teşvik etmek amacıyla Frankfurt’ta Waves Association’ı kurduğunu ilan etti.

Altı Ülkeyi Birleştiriyor

Waves Association altı farklı ülkeden on üye tarafından temsil edilecek. Portekiz, İspanya, İsviçre, Almanya, Hollanda ve Rusya organizasyonda kendine yer bulacak. Waves kurucusu olan Alexander Ivanov Waves Association’ı ekosistem için çok büyük ve önemli bir adım olarak nitelendiriyor.

Waves Association aracılığıyla platformdaki geliştirici ve kullanıcı sayısını artırabileceğiz. Bu sayede en önemli eksikliklerimizden birini kapatmak yolunda önemli bir adım atmış oluyoruz. Ayrıca kuruluş sayesinde farklı blockchain teknolojileri ve çözümleri geliştiren kripto meraklılarını da platforma çekmek en önemli amaçlarımızdan.

Kar Amacı Taşımıyoruz

Açıklamaya göre Waves Association üniversiteler, araştırma merkezleri, Avrupa ve dünyadaki şirketler ve hükümetlerle aktif olarak işbirliği yapacak. Waves Association oy verme ve merkezsiz yönetim de dahil olmak üzere karar verme noktasında da yeni adımlar atacak. Ayrıca merkezsiz yönetim benzeri araçlar ve blockchain tabanlı yeni çözümler üretmek için çalışacak.

Birlikte çalışılabilirlik sorunlarını çözen bir çalışma olan Gravity Hub’a odaklandık. Gravity Hub aracılığıyla merkezsiz ağ, teknoloji ve çeşitli geliştirme araçlarını daha da ileri taşımak nihai hedefimiz.

Alman Yasalarına Uygun Hareket Ediyoruz

Waves Association açıklamasında, kuruluşun Alman Vergi Yasası uyarınca kar gütmeyen bir kuruluş olarak kayıtlı olduğunu belirtti. Frankfurt Hukuk Bürosu’ndan kar amacı gütmeyen kuruluş, kripto para hukuku ve diğer konularda danışmanlık hizmeti alıdığından da bahsedildi.

Ek olarak Waves, Waves ve Ethereum gibi üçüncü parti blockchain protokolleri birleştiren Gravity Hub ile geçen yıl geliştirdikleri birlikte çalışabilirlik protokolünün yeni neslini geliştirdiklerini duyurdu. 2 Aralıkta Waves, kendi blockchain protokolünü kullanan borsasını kullanıma açmıştı. Eylül ayının başlarında ise blockchain sisteminde değişiklik yapan Waves, topluluğun bloklardaki ödül miktarını ve para arzını belirlemesine izin vermişti. Geliştirmeler noktasında önemli adımlar atan Waves’in bu hamlelerinin fiyatlamaya etkisi olcak mı hep birlikte göreceğiz.

Son Yazılar

Exit mobile version