Muhabbit

Waves, Bonded.Finance ile İş Birliğini Duyurdu!

Yeni iş birliği ile DeFi alanının daha kapsayıcı ve erişilebilir hale getirmenin amaçlandığı belirtildi.

Waves protocol tarafından 10 Aralık 2020 tarihinde yapılan bir açıklamada Bonded platformuyla bir iş birliğine gidileceği duyuruldu.

Duyuruda yer alan bilgilere göre bu iş birliği Bonded platformunda ERC-20 tabanlı Waves tokeninin listelenmesiyle başlayacak. Şirket bu ortaklığın daha uzun vadede daha geniş iş birliklerinin ilk adımı olduğunu bildirdi.  Ortaklık kapsamında ERC-20 tabanlı Waves tokeninin, Bonded ağının akıllı enstrümanlarına entegre edilmesinin bir sonucu olarak, Bonded akıllı sözleşmelerinde teminat görevi göreceği bildirildi.

Bilindiği üzere Bonded platformu, sermayeyi kilitli tutmak, kilidini açmak ve oluşabilecek riskleri azaltmak için çeşitli algoritmik modelleri kullanmaktadır. Bonded platformu aynı zamanda emtia endeksine dayalı ürünler ve bunun yanında kripto para sahiplerinin gelir elde etmek amacıyla varlıklarını diğer kullanıcılara borç verdikleri yield farming modeline ait ürünleri de geliştirmektedir.

İki şirketin yapmış olduğu yeni iş birliği kapsamında platformda listelenecek olan waves tokenine sahip olan kullanıcıları bazı avantajların beklediği açıklandı. Bu avantajlar arasında ise Bonded platformunun bir ürünü olan Accelerated Crypto Loan protokolüne erişim hakkı, Waves tokenleri için ekstra likiditeye erişim ve son olarak BOND tokenleri üzerinde bulunan likiditeden kazanç elde etme gibi fırsatların olacağı açıklandı.

Waves Association stratejik danışmanı Sten Laureyssens, yapılan ortaklık ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Waves, Bonded’in DeFi alanını, kitlesel kullanıcılar tarafından kapsayıcı ve erişilebilir hale getirme yaklaşımına katılmaktadır.”

Ek olarak Laureyssens, gerçek blockchain teknolojisinin agnostisizmi konusundaki amaçlarının Bonded platformunun amaçlarına benzer olduğunu da sözlerine ekledi.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version