Muhabbit

Waves Duck’ın Oyun Modu: Clash Of Farm!

Ördek sahipleri Clash Of Farms’a katılıp savaşabilir!

waves duck

waves duck

Ördek Savaşları’nda rekabet devam ediyor! Kollektif çiftlikler için şimdiden bir milyonun üzerinde savaş yapıldı ve savaşı kazanan çiftlikler ödül kazandı.

Duck Wars Nedir?

Duck Wars, Waves Duck dünyasının ilk oyunudur. Kullanıcılar, Jedi özelliği bulunan seçilmiş ördek yavrularıyla ücretsiz olarak savaşabilir. Her zafer, çiftliklere küçük miktarda YUMURTA sağlar. Çiftliğe yatırım yapan kullanıcılar yatırdıkları miktara göre pay alır.
Kullanıcılar, ördeklerini bir “Jedi”ya dönüştürmek için kolektif çiftliklerden biriyle ittifak kurabilir ve bunu yaptıkları için ödüllendirilebilir.

Duck Wars’ta ördeklerin en önemli özelliği olan süper güçlerini kullanmasını sağlayan kavramın “Jeducks” olduğunu söyleyebiliriz. Ördek sahipleri artık Clash Of Farms’a katılabilecek.

Clash Of Farms

Alfa aşamasında olan Ördek Savaşlarının ödül havuzu, her 6 saatte bir yalnızca 1 YUMURTA kadar ödülleri dağıtıyor. Ancak, alfa testi sona erdikten sonra ördeğinize bağlı olarak savaşlardan daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. 1 EGG’in değeri yaklaşık 1500 dolardır.

Ördeklerinize akıl hocalığı yapacağı bir toplu çiftlik seçebilirsiniz. Savaşlara yalnızca mevcut tünememiş ördekler katılabilecek. Ördeğinizle kazandığınız her zafer için ödül alabileceksiniz. Waves Duck ekibi, alfa testinden sonra ördeklere yeni mekanikler ve yetenekler eklenerek savaşları daha keyifli hale getirmeye çalışacak.

Ördeklerinizi nasıl savaştıracağınızı bilmiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Waves Duck Nedir?

Waves Duck, ördeklerin aynı zamanda NFT olduğu bir oyundur. Oyuncular yeni ördekler üretebilir, satabilir ve alabilir. Ördeğe sahip olan her kullanıcının Duck World adında bir çiftliği vardır. Ayrıca farklı kolektif çiftliklerde mevcuttur. Oyuncular “token”larını çiftliklerine yatırarak pasif gelir sağlayabilir.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version