Muhabbit

Waves Ducks Oyunu İçinde Yeni Bir NFT Pazarı Başlıyor!

Yeni pazar yerinde 4.000’den fazla NFT ördeği bulunuyor.

wavesducks

wavesducks

Waves tabanlı oyun platformu olan Wavesducks içinde başlatılan NFT pazarı, oyuncuların kullanımına açılıyor. Oyunun sembolü olan ördeklere ait 4.000’den fazla NFT koleksiyonu platform üzerinde yer alıyor.

Haziran ayının ortalarında yapılması planlanan ve oyun dünyasında önemli bir güncelleme olan NFT çiftçiliğinin yayımlanması merakla bekleniyor. Tamamen akıllı sözleşmeler üzerine kurulmuş olan pazar yeri, özel NFT ördekleri için müzayedeleri kolaylaştıracak. Bu işlevsellik, kullanıcıların “EGG” tokenları kullanarak ördekleri “yumurtadan çıkarabileceği” ve benzersiz karakterler elde etmek için üretebilecekleri hale gelecek.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

NFT pazar yeri, kullanıcıların koleksiyonlarına benzersiz NFT ördekleri eklemelerini sağlayacak. Böylece koleksiyonerler, belirli parametrelerle NFT’ler için sipariş verebilecekler. Örneğin, filtreler kullanılarak belirli bir renkte ve belirli bir gen grubuna sahip bir ördek bulmak mümkün olacak.

WavesDucks

Platform Test Aşamasında

Yapılan açıklamada pazar yerinin müzayedesinde ördeklerin bir kısıtlama ile açılacağı belirtiliyor. Şu an test modunda olan ve sadece %50’nin üzerinde nadirliği olan ördekler, müzayede başladığında satılabilir hale gelecek. Test aşamasında uygulanan bu kısıtlama daha sonra kaldırılacak. Bu arada, kullanıcılar, ördekleri Waves adreslerini kullanarak aktarma işlemini yapabiliyor olacak.

Waves tarafı, açıklamasında, NFT pazar yeri lansmanının, karakterlere ekstra likidite ve değer sağlayacağı için oyunun gelişiminde önemli bir gelişme olacağını dile getiriyor. Waves Ducks oyununun popülaritesini genel olarak artırmanın yanı sıra, bu işlevselliğin, sonraki çiftçilik faaliyeti için uygun koleksiyonları edinmekle ilgilenen oyunculara fayda sağlayacağı belirtiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version