Muhabbit

Waves Exchange’de BTC Stake İşlemi Başladı!

Waves ile Bitcoin stake etmek ister misiniz?

Waves

Köklü bir DEX olan Waves Exchange, BTC Stake işlemlerini başlattığını ve yıllık %20 getiri oranın sunduğunu açıkladı!

BTC Stake Oranı

Yukarıda gördüğünüz fotoğrafta, yatırdığınız BTC tutarına göre elde edebileceğiniz yıllık kazancı kolayca hesaplayabilirsiniz. Görselde gördüğünüz gibi 10 BTC’lik bir yatırım yaparsanız, yılda 1.95 adet BTC kazanabilirsiniz.

BTC stake işlemi, Waves blockchaini üzerindeki ilk blockchainler arası ürün olarak nitelendiriliyor. Bu ürünü stake işlemine bıraktığınız takdirde, sistem size BTCLP varlıklarını tahsis edecektir. Bu BTCLP’ler, akıllı sözleşmeye yatırılan fonların teminatıdır. BTCLP fiyatı, stake işlemine bırakılan BTC miktarının dolaşımdaki BTCLP varlıklarının oranına göre oluşturulur. Bu arada kullanıcılar, BTC’lerini istedikleri zaman stake işleminden çıkarabilir ve elde ettiği BTCLP’leri satabilir.

Bildiğiniz gibi Waves üzerinde çalışan Swop.fi’de de tıpki BTC staking işlemlerini yaptığınız gibi, farklı ürünler üzerinden de para kazanabilirsiniz. Şu anda Swop.fi üzerinde USDT-USDN havuzuna yatırdığınız varlıklar, yıllık %80’e varan faiz getirileri sunuyor.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version