Muhabbit

Waves Fiyat Analizi 09.02.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Chainlink’i inceliyoruz. Chainlink grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

waves fiyat analizi draco

Bugün her zamanki coinlerimizin dışına çıkıp başka büyük bir projeye bakacağız. Aslında uzun süredir takibimdeydi güzel bir patlama yapacağını düşünüyordum ve bundan dolayı fiyat analizini hazırlayacaktım. Ancak fiyat analizini hazırlamadan önce bugün beklediğim patlamayı yaptı. Şimdi ise yapacağı ikinci hareket için inceleyip strateji belirleyeceğiz. Bahsettiğim coin Waves, piyasadaki hemen hemen herkes biliyordur muhtemelen bu coini.

Waves fiyat grafiği 09.02.2021. 2 saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Öncelikle biraz genel görünümden başlayalım. Sonra biraz daha detaylı inceleyeceğiz. Buradaki yapıya çanak&kulp veya Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) diyebilirsiniz. Bence ikisine de benziyor ama tam anlamıyla ikisine de uyuyor diyemem. Grafikte belirttiğim yeşil bölgenin kırılımını takip ediyordum ben. Burasının kırılımıyla da fiyatın hızlıca yükseleceğini düşünüyodum, ama maalesef bu düşüncelerimi size aktaramadan kırılım gerçekleşti. Şimdi ise bu durumdayken neler yapabiliriz yeni bir fırsat bulabilir miyiz ona bakacağız.

Grafikte bir de 0,414 ve 0,618 seviyelerini görmektesiniz. Bunlar hem yapının fibonacci seviyeleri hem de hedefleri.

Waves fiyat grafiği 09.02.2021. 30 dakikalık grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Bu grafik, bir öncekinin yakınlaştırılmış hali. Bu 30 dakikalık bir grafik. Bu grafikte diğerinden farklı olarak bu zaman dilimi için bir bölge daha ekledim. 10,59 dolar bölgesi 0,414 fibonacci bölgesi. Fiyat şimdilik buradan ret yemiş gibi duruyor. Ama bu bölge çok güçlü olmadığından ne kadar fiyatı tutabilir bilemiyorum. Bizim için asıl önemli olan 0,618 bölgesi. Burası hem asıl hedef hem de güçlü bir direnç bölgesi olacaktır. Eğer fiyat bu bölgeden dönüp 10 doların hemen altındaki bölgeyi retest ederse alım düşünülebilir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version