Muhabbit

Waves Üzerinde Nasıl İşlem Yapılır?

Waves Türkiye, geçtiğimiz gün hazırladığı video ile birlikte Waves üzerinde nasıl işlem yapılacağını detaylı bir şekilde anlattı. Videonun Türkçe olması da kullanıcılar açısından oldukça önemli.

waves

Waves blok zinciri üzerinde nasıl işlem yapılır? Karşınızda Türkçe video.

Waves Türkiye, geçtiğimiz gün hazırladığı video ile birlikte Waves üzerinde nasıl işlem yapılacağını detaylı bir şekilde anlattı. Videonun Türkçe olması da kullanıcılar açısından oldukça önemli.

İlginizi Çekebilir: DeFi Haberleri

Yayınlanan videoda işlemlerin nasıl yapılacağı adım adım anlatılıyor. Bu sayede daha önce blok zincir üzerinde işlem yapmamış kişiler işlemlerini kolayca gerçekleştirebilir.

Videoda cüzdandan cüzdana transferleri nasıl yapılacağı, hangi blok zincirlerin desteklendiği gibi birçok detay anlatılmakta. Bildiğiniz üzere Waves üzerinde yapılan işlemlerin komisyonları sadece WAVES ile ödenmek zorunda değil. Standart işlemler için ödenen sabit 0.001 WAVES, karşılığına denk gelen diğer varlıklar ile de transfer ücretleri ödenebiliyor. Bu noktada Netroino Protocol’ün “stablecoin”i USDN’i tercih edebilirsiniz.

Sadece Waves Üzerinde Değil

Waves Exchange üzerinde yapılan işlemlerde sadece Waves blok zinciri kullanılmıyor. Gateway çözümü ile birlikte kullanıcılar WAVES transferlerini Ethereum cüzdanına da gerçekleştirebiliyor. Gateway çözümlerinde ise işlem ücreti 1 WAVES olarak belirlenmiş durumda. Bu sabit ücretler bir noktada Ethereum ağında değişken olan Gas hesaplama zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Bu sayede yoğunluk sebebiyle uçuk işlem ücretleri ortaya çıkmamış oluyor.

Waves Nedir?

Kripto para piyasasının en köklü oyuncularından biri olan Waves, Web 3.0 uygulamaları geliştiren ve merkezi olmayan çözümler için açık kaynak kodlu blokchain protokolü olarak tanımlanabilir.

An itibarıyla TradingView’den sağlanan Market Cap verilerine göre 388 Milyon $’lık piyasa değerine sahip olan Waves, son 24 saatteki yüzde 9’luk yükselişi ile 3.75 $ seviyelerinden işlem görmekte. Ek olarak Waves kripto para birimleri arasında 43’üncü sırada bulunuyor.

Diğer altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version