Muhabbit

Web3’ün Dev İsimleri, Istanbul Blockchain Week’te Bir Araya Geliyor!

Web3 gündemine damgasını vuracak konular dünyanın önde gelen isimleriyle Istanbul Blockchain Week’teki iki günlük IstanBlock panelinde konuşulacak.

Web3 ve dijital varlıklar alanında Avrasya bölgesinin ilk etkinliği olma özelliği taşıyan ve NFT, merkeziyetsizlik, DeFi, regülasyonlar, metaverse, web3 gibi son yılların gündemden düşmeyen konularına odaklanacak olan ”Istanbul Blockchain Week” 14 Kasım’da başlıyor.

Londra merkezli EAK Digital tarafından 14 – 17 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğe, web3 ve blockchain alanında dünyanın tanınmış isimleri konuşmacı olarak katılacak. Etkinliğin gündemini; NFT, DAO, merkeziyetsizlik, hukuki düzenlemeler, regülasyonlar, girişim sermayesi, DeFi, metaverse ve dijital kimlik gibi birçok ana başlık oluşturacak.

Hilton Bomonti Hotel’de 3 gün sürecek olan Istanbul Blockchain Week, 14 Kasım’da NFT Günü ile açılışını yapacak. 15-16 Kasım tarihlerinde ise IstanBlock adı altında; token ekonomileri, regülasyonlar, sermaye yeterlilikleri ve sektörel ihtiyaçların ele alındığı panel ve konuşmalarla devam edecek. Etkinliğin finali 17 Kasım tarihinde Maslak ESA Espor Arena’da düzenlenecek olan Web3 Esports Championships ile son bulacak.

Istanbul Blockchain Week’te Kimler Yer Alıyor?

Katılımcılar arasında kriptografinin babası olarak bilinen kriptograf David Chaum, Birleşmiş Milletler ve İngiltere Hükümeti Blockchain Danışmanı Pankhuri Bansal, Vodafone Blockchain Lideri David Palmer, Binance Asya Bölge Lideri Gleb Kostarev, Coinbase EMEA Kurumsal Satış ve Ticaret Başkanı Andrew Robinson ve Square Enix’in eski CTO’su Yoshihisa Hashimoto gibi önemli isimler yer alıyor.

Web3’deki Renkli Dünya: NFT’ler

Istanbul Blockchain Week’in açılışını NFT Günü ile yapacağını söylemiştik. Son dönemin en popüler konularından biri olan NFT’ler hakkında Lazy Lions, Hape ve Kusama Kings gibi en iyi NFT projelerinden konuşmacılar sahnede yerini alacak. Türkiye’den ve dünyadan NFT konusunda önde gelen isimlerin bir araya geleceği etkinlikte ayrıca metaverse, dijital kimlik, moda, oyun, eğlence, spor ve konuyla ilgili birçok başlık gündeme getirilecek. NFT Günü katılımcıları aynı zamanda AR ve VR deneyimiyle NFT Galeri’de birçok koleksiyonu ziyaret edebilecek.

Türkiye’nin Web3 Teknolojilerindeki Potansiyeli Umut Verici

Istanbul Blockchain Week’i düzenleyen EAK Digital CEO’su Erhan Korhaliller etkinlik hakkındaki görüşlerini şu ifadelerle dile getirdi:

“Web3’ün Türkiye’de benimsenmesi son derece umut verici. Bu durum Türkiye’nin kendini lider olarak konumlandırması için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Istanbul Blockchain Week ile sektörün dikkatini İstanbul’a çekerek, Türkiye’ye yatırımla beraber eğitim için bir platform yaratmayı ve web3 sektöründe yeni iş olanakları sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye’nin sektöre sağlayacağı potansiyeli ve yeteneği dünyaya göstermek ve uluslararası projeler için Türk girişimciler ile tanışmak, ortak olmak ve beraber çalışmak konusunda fırsatlar sunmak için sabırsızlanıyoruz”

Web3 Gündemi Türkiye’de Belirlenecek!

Web3 gündemine damgasını vuracak konular dünyanın önde gelen isimleriyle Istanbul Blockchain Week’teki iki günlük IstanBlock panelinde konuşulacak. Ayrıca web3 teknoloji şirketlerinin; eğitim atölyeleri, hackathonlar ve web3 startup’larını kapsayan ödüller için üst düzey yatırımcılarla katılımcıları bir araya getirdiği özel bir yarışma düzenlenecek.

Siz de bu tarihi buluşmada yer almak isterseniz Istanbul Blockchain Week biletlerini https://istanbulblockchainweek.com adresinden 4 gün içinde “EARLYBIRD” koduyla %40 indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Daha fazla Web3 haberi için: Web3 Haberleri

Daha fazla NFT haberi için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain haberi için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version