Muhabbit

WEMIX, LDN ve DORT Kripto Para Borsası OKX’te Listeleniyor!

Metaverse ve oyun token’ları kripto para borsalarında listelenmeye devam ediyor.

OKX listeleme

OKX listeleme

Kripto para borsası OKX, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Platform tarafından gerçekleştirilen duyuruda; WEMIX, LDN ve DOTR token’larının listeleneceği açıklandı.

OKX Twıtter

28 Ocak 2022 saat 10:00’da WEMIX, LDN ve DOTR yatırma işlemlerini aktive eden OKX, saat 15.00’da ise WEMIX/USDT, LDN/USDT ve DOTR/USDT paritelerinde spot işlemleri başlattı.

Kullanıcılar, WEMIX ve LDN token’larını 29 Ocak 2022 saat 13:00’te çekmeye başlayabilecekler.

İlginizi Çekebilir: Metaverse Nedir?

OKX Metaverse Token’larını Listeliyor!

WEMIX Nedir?

Wemix, WEMADE’nin bir yan kuruluşu olan Wemade Tree tarafından oluşturulmuştur. Blok zinciri tabanlı olan Wemix, bir oyun platformu olarak tanımlanabilir. Wemix, oyun dApp’leri için oluşturulmuş bir platformdur ve kullanıcılara cüzdan ve dijital varlıklar için bir pazar yeri sağlar.

LDN Nedir?

Ludena Protocol, dünya çapında 3 milyondan fazla oyuncuya sahip olan play-to-earn (oyna kazan) oyunudur. Play-to-Earn mekanizmasıyla farklı oyunları da eklemek isteyen Ludena, NFT pazar yeri ve staking avantajları ile bir Metaverse oluşturmak istiyor.

DOTR Nedir?

CyDotori Token (DOTR), Cyworld metaverse’ünde kullanılan kripto para birimidir. Kullanıcılar, DOTR stake ederek pasif getiri elde edebilir.

OKX hesabınız yoksa linkimizden kaydolup hem avantajlardan yararlanabilir hem de bize destek olabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version