Muhabbit

Wideangle’dan FTX İş Birliği! Lansmanın Ana Sponsoru FTX TR Oldu!

Merkeziyetsiz sinema ve yatırım platformu Wideangle, önemli gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Merkeziyetsiz sinema ve yatırım platformu Wideangle, önemli gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere Wideangle platformu geçtiğimiz günlerde The Sandbox ile anlaşma masasına oturarak, sinema endüstrisi ve metaverse girişimleri için önemli bir hamlede bulunmuştu.

Ana Sponsor FTX TR Oldu!

Wideangle’ın 24 Ekim’de gerçekleşecek lansmanının ana sponsoru ise FTX TR oldu. Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından FTX’in ülkemizdeki temsilcisi olan FTX TR, Wideangle ile güçlerini birleştiriyor.

Wideangle platformu içerik fikirleri olan girişimcilere yeni üretim sahası sağlamasının yanında kripto para yatırımcılarına da NFT’ler ve tokenlar aracılığı ile yatırım yapma fırsatı sunuyor.

Wideangle’ın kurucu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan da dahil olmak üzere sinema TV dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor. Bu isimler arasında Birand Tunca, Umut Tanyolu, Ercan Gümüşkaya, Çağlan Tanrıverdi, Efe Acar, İsmail Tomrukcu ve Oğuzhan Bozkurt gibi ünlü kişilerin yer alması da platformun ilgi çekici detayları arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir: Wideangle ve The Sandbox’tan Dev İş Birliği!

24 Ekim’de 1520 Adetten Oluşan NFT Koleksiyonu Gösterime Sunulacak!

Wideangle kurucu NFT’lerinin özel satışı ise 24 Ekim 2022 Pazartesi günü İstanbul’da düzenlenecek lansmanla kullanıcılarıyla buluşacak. 1520 adet NFT’den oluşan kurucu NFT koleksiyonu ilk kez gösterime sunulacak.

Söz konusu bu NFT’lerin asıl amacı ise yatırımcılara Wideangle Kurucu unvanı kazandırılması ve yapılacak filmlere kullanıcıların ortaklıklarını belirten belgeler tahsis edilmesi. Böylelikle kurucu NFT sahipleri, platformdaki yeni içeriklerlerde yatırım önceliğine sahip olabilecek.

Hatırlayacağınız üzere Wideangle, film ve dizi sektöründeki ilk hamlesini 41. İstanbul Film Festivali kapsamında Köprüde Buluşmalar‘ın “Yenilikçi Teknolojiler Destekçisi” olarak yapmıştı. Sonrasında Kültür ve Turizm Bakanlığı‘nın düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu ve Ankara Kültür Yolu gibi etkinliklerle sektördeki bilinilirliğini artırmıştı.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version