Muhabbit

Winklevoss İkizlerinin Bitcoin Servetleri Katlanıyor!

Bitcoin, Winklevoss ikizlerinin hayatını değiştirmiş!

Winklevoss

Piyasadaki en büyük Bitcoin yatırımcılarından olan Winklevoss ikizleri, Elon Musk sayesinde çok daha zengin oldular!

Kripto borsası Gemini’nin kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss, gerçekte ne kadar Bitcoin’e sahip oldukları konusunda genellikle çekingen bir tavır takınıyor. Ancak New York Times’ın haberine göre, Winklevoss ikizleri 2013’te 11 milyon $’lık BTC’ye sahipti.

O yıla geri dönecek olursak, 2013’te Bitcoin’in fiyatı, birim başına 141 dolardı. Şu anda Bitcoin, 2013 yılına göre %30.472 oranında değer kazandı ve 46.000 $’a kadar yükseldi. Bu, ikizlerin neredeyse 3.4 milyar $’lık servete sahip olması demek.

İkizlerin serveti, geçtiğimiz aylarda 2.8 milyar $ civarında geziyordu. Bu kadar kısa bir süre içinde ikizler, tahmini servetlerini yarım milyar dolar civarında artırdı.

İkizlerin servetlerini artırmalarının en büyük sebeplerinden biri ise Elon Musk oldu. Geçtiğimiz gün açıklanan SEC dosyasında göre, Elon Musk’ın şirketi Tesla’nın kripto para biriminde 1,5 milyar $’lık yatırım yaptığı ortaya çıktı.

Elde ettiğimiz verilere göre, kripto para biriminin fiyatı o andan itibaren ciddi bir oranda yükseliş gösterdi. Bitcoin, sadece dakikalar içinde yaklaşık 5.000 $ kadar değer kazandı.

Cameron Winklevoss ise, geçtiğimiz gün Musk’ın hareketine dair bir tweet attı.

Bir şirket CEO’suysanız ve bilançonuza Bitcoin eklemeyi düşünüyorsanız, hala erken benimseyenlerden biri olabilirsiniz. Fakat bu durum çokta uzun sürmeyecek.

Eğer Winklevoss ikizlerinin bu görüşü doğruysa, yatırım yapan şirketler ikizlere uzun bir süre boyunca teşekkür edeceklerdir.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version