Muhabbit

Winklevoss Kardeşler, Forbes Listesinde Başı Çekiyor!

Winklevoss kardeşler Bitcoin milyarderi olmuş!

winklevoss

Büyük bir ekonomi dergisi olan Forbes, Gemini’nin kurucu ortakları Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşleri, en zengin Bitcoin milyarderleri olarak listeledi.

Forbes’in kripto odaklı muhabiri Michael del Castillo tarafından derlenen liste, 2021 Ocak ayının başlarında Bitcoin’in 42.000 $’a varan artışından en çok kazanan Bitcoin yatırımcılarını gösteriyor.

Liste, Winklevoss kardeşler, endüstri yatırımcısı Tim Draper ve blockchain firması Bloq’un kurucu ortağı Matthew Roszak dahil olmak üzere tahmini net değeri 1 milyar $’ın üzerinde üç Bitcoin yatırımcısını içeriyor.

Winklevoss kardeşler, 1.4 milyar $’lık tahmini net değerleri ile listenin başında yer alırken, Roszak ve Draper ise sırasıyla 1.2 milyar $ ve 1.1 milyar $ tahmini net değerleri ile kardeşleri takip ediyor.

Listede ayrıca Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Galaxy Digital CEO’su ve kurucusu Mike Novogratz ve Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin gibi üç kripto yatırımcısı da bulunmakta. Forbes verilerine göre Saylor’un kripto serveti 600 milyon $’ken, Novogratz’ın 478 milyon $ ve Buterin’in 360 milyon $.

Bildiğiniz gibi Bitcoin, 8 Ocak 2021’de 42.000 $’a kadar yükselerek tüm zamanın en yüksek seviyesine ulaştı. 42.000 $’lık fiyat bandını gören Bitcoin, kısa bir süre içinde düzeltme görerek 31.000 $’a kadar geriledi.

Ancak elde ettiğimiz verilere göre Bitcoin fiyatı toparlanmaya doğru gidişat gösteriyor. Bildiğiniz üzere Bitcoin, 12 Ocak’taki düşüşünden sonra %20 oranda değer kazandı ve şuan 34.833 $’dan işlem görmekte.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version