Muhabbit

Wonder Woman NFT’leri 1.85 Milyon $’a Satıldı!

NFT’lerin yılı geldi!

Wonder Woman

1970’lerde Wonder Woman çizgi romanını çizen sanatçı José Delbo, Wonder Woman NFT’lerini satışa çıkararak 1.85 milyon $ kazandı.

Batman, Transformers ve The Beatles’ın Yellow Submarine çizgi romanında da çalışan 87 yaşındaki sanatçı, Milan merkezli Hackatao ile iş birliği yaparak “Heroines” isimli NFT’yi çıkardı.

Toplamda, 914 ayrı NFT satışa çıkarıldı. Bu NFT’lerin her biri yedi illüstrasyondan birini içeren tokenleri ve Wonder Woman’ın kadınları güçlendirilmesi ile ilgili temaları çağrıştıran sahneleri gösteren animasyonları içeriyor.

Açık artırmada satışa çıkan tokenler, iki tane türünün tek örneği, dört tane de “sınırlı sürüm” içeriyor. Gelen bilgilere göre, sınırlı sürüm NFT’lerden toplamda 10 adet mevcut.

Satılan en pahalı parça “Heroines – Weight of the World” isimli, Wonder Woman’ın eşitlik temasını ön plana çıkardığı animasyonlu bir gif oldu. Ürünün yeni sahibi, NFT’ye tam 88.888 adet ETH verdi.

Heroines – Weight of the World

Açık bir sürüm olan “Heroines – Stand Out”un ikisi sanatçılara, yedisi ise çekilişi kazananlara dağıtıldı. Kalan son parça ise, 15 ETH karşılığında açık artırmaya çıkarıldı. Elde ettiğimiz bilgilere göre, satıştan elde edilen tüm gelir, teknoloji sektöründeki cinsiyet farkını kapatmak için çalışan bir kuruluş olan Girls Who Code‘a bağışlandı.

Bu arada José Delbo, 1976-1981 yılları arasında Wonder Woman çizgi romanlarını çizdi ve kripto dünyasına da yabancı değil. Delbo, Temmuz 2020’de Ethereum tabanlı sanal gerçeklik dünyası Decentraland’de çizdiği çizgi romanlarını bir hafta boyunca sergilemişti.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Çizgi roman karakterleri, NFT dünyasında gittikçe popülerleşecek gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda, Spiderman NFT’si tam 25.000 $’a alıcı bulmuştu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version