Muhabbit

WOO DAO, Resmi Teşvik Programını Başlattı!

WOO DAO; bu ekosisteminin büyümesinde ve hedeflerin gerçekleştirilmesinde katkısı olanlara, ”Katılımcı Teşvik Programı” aracılığıyla ödeme yapmayı planlıyor.

Woo-Nedir-Muhabbit

Woo-Nedir-Muhabbit

Son gelen açıklamaya göre; WOO DAO‘ya çekirdekten katkıda bulunanlar, büyüyen WOO Network, WOO DAO ve WOO tokenı için yardımcı programlara olan bağlılıkları için ödüllendirilecekler.

WOO DAO; ekosistem büyümesini desteklemek, hazineyi sürdürülebilir bir şekilde yönetmek, uzun vadede WOO token değerini de en üst düzeye çıkarmak için ileri görüşlü ve eylem odaklı bir topluluk olmayı hedefliyor.

Ekip, WOO DAO’nun 6 Aralık 2021’deki başlangıcından itibaren diğer projelerle ortaklıklar kurmak ve WOO ağ ekosisteminin multi milyon dolarlık bir güce dönüştürmek için çalıştı. WOO DAO’nun misyon beyanını yerine getirmesine yardımcı olan çok sayıda özel katılımcıya ulaşmaktan dolayı da ayrıca mutlu olduklarını ifade ederek, bir teşvik programı başlatmaya karar verdiler.

WOO DAO’nun Ortaklık Hedefleri

WOO DAO’nun yönetiminde yer alanlar, güçlü ilişkileri teşvik eden ve WOO ağı ekosistemine değer katan birçok teklifi aynı anda uygulamaya koydular. İş ortaklığı yapılması planlanan hedeflerden bazıları:

WOO DAO; bu ekosisteminin büyümesinde ve hedeflerin gerçekleştirilmesinde katkısı olanlara, ‘Katılımcı Teşvik Programı‘ aracılığıyla ödeme yapmayı planlıyor. Programın amacı, WOO DAO’nun geliştirilmesinde aktif olarak yer alan kişileri ödüllendirmek ve DAO’daki aktif çalışan sayısını artırmak olarak açıklanıyor. Programın, her 6 ayda bir temel katkıda bulunanlar ve çalışma grubu liderleri tarafından gözden geçirileceği ifade ediliyor.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version