Muhabbit

WOO Network, 22.Token Yakımını Gerçekleştirdi!

WOO Network token yakımını başarılı bir şekilde tamamladığını duyurdu.

Sık sık Türkiye kullanıcılarına özel yaptığı kampanyalar ile tanıdığımız WOO Network, 22. token yakımını tamamladığını duyurdu.

Ocak 2021 tarihinden beri her ay düzenli olarak yakım yapan WOO, 2022 Ekim ayında 408.000 dolar değerinde 2.359.581 WOO token yakımını tamamladı. Her ay düzenli olarak yakım yaparak WOO token arzını düşürmeye çalışan şirket, düzenli olarak geri satın alım yapıyor.

Şirket, arzın kalıcı olarak azalması için hizmetlerinden gelen gelirin %50’si ile her ay ikincil piyasalardan WOO token satın alıyor. Geri alınan bu tokenlar, ekosistem ödül havuzundan aylık yakım ile eşleştiriliyor ve bu da maksimum arzın düşmesine sebep oluyor. Bu işlem aynı zamanda ”Tamamen Seyreltilmiş Değeri (FDV)” azaltıyor.

Dolaşımdaki arz sayısı azaldığından dolayı da WOO token, fiyatının yükselmesine sebep oluyor.

WOO token maksimum arzı 3.000.000 olarak belirtildi. Çeşitli etkinlikler ile verilen tokenlar şirketin geri satın almasıyla beraber sürekli olarak sabit olarak tutuluyor. Her ayın 10’unda yapılan yakım işlemi Twitter aracılığıyla da kullanıcılara duyuruluyor.

WOOTR, müşteri verilerini Türkiye’de saklıyor

2021 Aralık ayında Türkiye’de faaliyet gösteren WOO Network, Türkiye’de özerk bir şirket kurdu. WOOTR ekibinde; Türklerden oluşan yönetim ve yazılım kadroları bulunuyor. Şirkette Ağustos 2022 itibarıyla, çalışan personel sayısı 30’a ulaştı. 

Ekibin başında; daha önce Garanti BBVA Yatırım, Bitpanda ve Rain gibi şirketlerde profesyonel çalışma tecrübesine sahip ve aynı zamanda hukuk geçmişi olan Ali Buğra Gökağaçlı bulunuyor. WOOTR üst düzey yöneticileri ise; Binance, Citi, TEB, Ernst&Young, Turkcell gibi önemli kuruluşlarda çalışmış personellerden oluşuyor.

WOOTR; Türkiye’de hizmet sunan diğer kripto para borsalarının aksine, sunucularını Türkiye’de kurarak müşterilere ait kişisel veri ve varlıkların korunma sorumluluğunu yerine getiriyor. Ayrıca sunucuların Türkiye’de bulunmasından dolayı müşteri işlemleri çok daha hızlı ve güvenli oluyor.

Website: https://wootr.com/tr/trade

Telegram: https://t.me/wootrade_tr

Twitter: https://twitter.com/WOOnetwork_tr

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version