Muhabbit

WOO Network NEAR Ekosistemine Giriyor!

WOO Liquidity, Ref Network’te farming faaliyetlerine başlayarak NEAR Ekosistemine girişini kullanıcılarına duyurdu.

woo network - ref finance

woo network - ref finance

WOO Liquidity Ref Network’te farming faaliyetlerine başlayarak NEAR Ekosistemine girişini kullanıcılarına duyurdu.

İlginizi çekebilir: AMM Nedir?

Blockchain dünyası genişledikçe, WOO Network de sektörün önde gelen platformlarıyla iş birliği için kolları sıvamaya devam ediyor. NEAR’ın geçtiğimiz aylarda topladığı büyük çaptaki fon, kripto para dünyasında oldukça ses getirmişti. NEAR, Şubat 2022 tarihinde Jump Crypto’nun başını çektiği ve Kronos Research, Alameda Research, Dragonfly Capital, KuCoin ve OKX gibi diğer platformlarında bulunduğu finansman turunu başarıyla tamamlamıştı.

Bu finansman turları neticesinde WOO Network, NEAR’ın yalnızca hızla büyüyen ekosistemini entegre olma amacı gütmüyor, aynı zamanda halihazırda var olan ilişkilerini daha da geliştirmek istiyor.

NEAR’da yer alan ilk büyük çaplı DeFi uygulaması olan Ref Finance ile ortaklık kurmak, WOO DAO’ya WOO ve NEAR token’ları Ref Finance’teki bir havuza yatırma imkanı sağlayacak. Bu da WOO token’ın NEAR ağındaki likiditesini artıracak ve WOO’nun ekosistemdeki varlığını daha ileri seviyelere taşıyacak.

Ref Finance

WOO Network ile Ortaklık Kuran Ref Finance Nedir?

Ref, mevcut haliyle bir AMM olarak hizmet veriyor. Ancak platform ilerleyen zamanlarda borç verme ve stablecoin entegrasyonları gibi bir dizi başka finansal imkanı da sağlamayı hedefliyor.

Ref Finance NEAR ekosisteminde en çok toplam kilitli değere (TVL) sahip DeFi protokolü olmasıyla dikkat çekiyor. Protokolün değeri Nisan 2022 itibarıyla 136,4 milyon dolar civarında seyrediyor.

2021’in sonbaharında WOO DAO, NEAR ile token swap gerçekleştirmiş ve WOO Network’ün ekosistem ile ilişkilerinin gelişmesine öncülük etmişti. Bu kapsamda WOO DAO, Ref Finance’teki WOO/NEAR havuzuna 2 milyon dolar değerinde TVL yatırma ve Ref ile birlikte likidite madenciliği teşvikleri sağlama konusunda, NEAR ile iş birliğine gitmiş oldu.

NEAR’a köprü kurmak için WOO kullanıcılarının atması gereken ilk adım bir NEAR cüzdanına sahip olmak. wNEAR’a sahip olmak için devamında WOO X üzerinden NEAR alınması, NEAR cüzdanına çekilmesi ve NEAR’ların wNEAR’a (wrapped NEAR) dönüştürülmesi gerekiyor. WOO için ise Metamask cüzdanına ERC-20 ağından WOO yollanması ve Rainbow köprüsünün kullanılması gerekiyor.

WOO Network kripto para ticareti yapanları, borsaları, kurumları ve DeFi platformlarını düşük maliyetle en yüksek getiri sağlayabilecekleri stratejilerle birbirine bağlamayı hedefleyen bir likidite ağıdır.

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version