Muhabbit

WOO Network’te Geçtiğimiz Hafta Neler Oldu?

WOO Network’te bu hafta neler oldu?

WOO Network ürünlerine artık her yerde rastlamak mümkün. Ancak bilmeyenler için WOO, likiditeden, sıfır ve hatta negatif işlem ücretlerine sahip merkezi bir borsaya ve farklı blok zincirleri arasında swap yapmayı sağlayan DEX’inde piyasanın en düşük işlem hacmine sahip bir ağdır.

WOO Network üzerinde kısa bir bilgi paylaşımından sonra geçtiğimiz hafta neler yaşanmış birlikte bakalım.

WOO Network 1. yılını kutladı

WOO, 1. yılını kutlamak için 8 Ağustos bir etkinlik düzenledi ve bol ödüllü bir etkinlik başlattı. 7 günlük etkinliğin son günü bugün. Etkinlik 3 kısımdan oluşuyor ve her biri için ayrı ödül havuzları bulunuyor. Katılmak için yapılması gerekenler şu şekilde:

1. ÖDÜL: 1800 WOO’luk Ödül Havuzundan Payını Al!

2. ÖDÜL: 200 Bin WOO’luk Ödül Havuzundan Payını Al!

3. ÖDÜL: 3 Bin Dolarlık Ödülü Kazananlardan Biri Ol!

Temmuz ayı token yakımı tamamlandı

WOO Network, 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü yaptığı açıklama ile 2022 Temmuz ayında 3.660.306 WOO tokenın yakıldığını açıkladı.

11 Ağustos 2022 tarihinde ise yapılan açıklama WOO tokenın artık Kucoin’in futures (vadeli) işlemlerinde artık kullanılabildiğini açıkladı.

9 Ağustos 2022 tarihinde WOOFi Wizard NFT koleksiyonu duyurusu yapıldı. Bu koleksiyon WOOFi’ın 2. koleksiyonu olarak dikkat çekti. Koleksiyon, ProjectGalaxyHQ aracılığıyla BSC ağında çıktı.

Şirket farklı ağlardan yapılan WOOFi bilgilerini de paylaştı. Bu bilgilere göre 1 haftada 46 milyon doların üstünde işlem hacmi oluştu ve bu işlem hacminin %60’ı AVAX ağı üzerinde oldu. İşlemlerden kesilen ücretler ile 41.552 WOO token geri satın alındı.

WOOFi, 11 Ağustos 2022 tarihinde 24 saatteki en yüksek işlem hacmi 19 milyon dolara ulaştı. Coingecko verilerine göre işlem hacminde DEX’ler arasında 25. sıraya kadar yükseldi.

CoinMarketCap’in topluluk büyüme sıralamasında da WOO Network birinci sıraya yerleşti. CoinMarketCap verilerine göre WOO, en hızlı büyüyen topluluğa sahip.

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version