Muhabbit

WOO X 1. Yıl Kutlamaları Kapsamında Bitcoin Kazanma Fırsatı!

Ekim 2022’nin sonuna dek sürecek kampanya kapsamında WOO X kullanıcıları alım/satım işlemleri gerçekleştirerek Bitcoin kazanabilecek.

woox 1 btc kazan

woox 1 btc kazan

WOO Network, WOO X borsasının 1. yılını kullanıcılarına Bitcoin dağıtarak kutluyor.

Ekim 2022’nin sonuna dek sürecek kampanya kapsamında hem yeni hem eski kullanıcılar alım/satım işlemleri gerçekleştirerek Bitcoin kazanma fırsatına erişiyor. Ancak kampanyanın tek müjdesi Bitcoin kazanma şansı değil. Buna ek olarak Capital aracılığıyla itibari para ile USDT satın alan katılımcılar WOO Token başta olmak üzere çeşitli hediyeler kazanma hakkını elde ediyor.

Siz de Bitcoin kazanma şansını elde etmek istiyorsanız, etkinlik sayfası üzerinden katılım sağlayabilirsiniz. Etkinlik sayfasına girdikten sonra kampanyaya dahil olmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken WOO X borsasına Şimdi Katıl butonuyla üye olmak, spot ve/veya vadeli piyasada ilk alım/satım işlemini gerçekleştirmek ve son olarak da uygunluk onayı almak.

İlginizi çekebilir: WOO X, 275.000 TL Değerinde WOO Token Ödüllü Etkinlik Başlattı!

WOO X Kampanya Katılım Koşulları:

Peki bu fırsatlarla dolu etkinliğe katılmanın koşulları neler? Etkinliğe WOO X borsasında ilk kez alım/satım işlemi gerçekleştirecek olan kullanıcıların yanı sıra hem KYC hem de KYB kullanıcıları katılabiliyor. Hem spot, hem vadeli piyasada yapılan işlemlerle etkinliğe katılmak mümkün. Ancak alt hesaplar ile yapılan alım/satım işlemleri etkinlik kapsamına girmiyor. Son olarak, API aracılığıyla alım/satım yapan kullanıcılar da etkinliğe katılma hakkına sahip.

Son katılım tarihi 1 Kasım 2022 TSİ 03:00 olan etkinliğe dair gelişmeleri aşağıdaki Twitter sayfalarından takip edebilirsiniz:

WOO Network Türkiye: https://bit.ly/3Sm09vN

WOO Network Global: https://bit.ly/3yZtu8p

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version