Muhabbit

WOO X, 275.000 TL Değerinde WOO Token Ödüllü Etkinlik Başlattı!

WOO Network yeni etkinliği ile dikkat çekiyor!

WOO X, büyük ödüllerle dolu yeni bir etkinlik duyurdu. Toplam 275.000 TL değerindeki ödül havuzundan pay almak için yapılması gerekenler ise bir takım kurarak alım satım yapmak!

17 Ekim 2022 tarihinde başlayacak olan etkinlik 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. Etkinliğin kayıt dönemi ise 11 Ekim 2022 tarihinde başladı ve etkinliğin sonuna kadar devam edecek.

Takım yarışmasında takım; bir lider ve takım üyelerinden oluşacak. Takım lideri, kendi referans takımı ile bir takım kuracak ve kurduğu takım bilgileriyle başvuru formu dolduracak. Takım üyeleri ise liderin referans kodu ve liderin belirlediği takım bilgileriyle üyelerden biri başvuru formunu dolduracak.

Yarışmada iki farklı etkinlik bulunuyor. Bunlardan birincisi işlem hacmi oluşturma. İkincisi ise en fazla üyeye sahip takımı kurma.

250.000 TL Değerinde WOO Token Ödüllü 1. Etkinlik: En Yüksek İşlem Hacmi!

Bu etkinliğe WOO X platformundaki tüm kullanıcılar katılabiliyor. Ancak kullanıcıların katılabilmesi için takım lideri ve tüm üyelerin WOO X’te KYC 1 seviyesinde hesaba sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca ödül kazanmak için bazı şartları sağlamaları gerekiyor:

Ödül Dağıtımı

Kampanya sürecinde en çok işlem hacmine ulaşan takım 250.000 TL ödülün sahibi olacak. Bu ödül tüm takım üyeleri arasında genel hacme yaptıkları katkı oranında paylaşılacak. Ödül dağıtımı 18 Ekim 2022 tarihinde yapılacaktır.

25.000 TL TL Değerinde WOO Token Ödüllü 2. Etkinlik: En Kalabalık Takım!

17 ila 31 Ekim 2022 tarihleri arasında en fazla üyeye sahip takımı kuran takım lideri 25.000 TL değerinde WOO token kazanacak.

Bonus Etkinlik: Paylaşanlar Kazanıyor

Etkinlik süresince kampanya tweetini retweet eden 10 şanslı kişiye 5.000 TL değerinde WOO Token eşit olarak paylaştırılacak. Bonus etkinliğe katılabilmek için de en az KYC 1 seviyesindeki WOOTR hesabı gerekiyor.

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version