Muhabbit

WOOFi Brokers Tanıtıldı!

WOOFi’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Düşük işlem ücretleri ve derin likidite avantajlarına sahip platform, WOOFi Brokers’ı duyurdu.

woofi brokers

WOOFi’ın şimdiye kadarki ana hedefi sürdürülebilirlik ve verimliliği devamlı kılmaktı. Platforma ait sPMM algoritması ve zincir-üstü fiyat beslemesi birleştiğinde, WOOFi’ın büyük hacimleri işleyebilmesini ve bunu yaparken likidite teşviklerine ihtiyaç duyulmamasını sağladı.

Platformun lansmanından bu yana WOOFi üzerinde; BNB Chain, Avalanche ve Fantom ağları dahil 600 milyon doların üzerinde işlem gerçekleşti. WOOFi’ın merkezi finans (CeFi) düzeyinde çalışma yeteneği, platformu en iyi likidite sağlayıcılarından biri yaptı.

İlginizi çekebilir: WOO DAO, Resmi Teşvik Programını Başlattı!

DeFi, Web3 ve GameFi’ın En Verimli Likidite Katmanı WOOFi Brokers

WOOFi’ın derin likiditesi ve düşük işlem ücretleri; DEX’ler, GameFi, Web3 ve data analiz siteleri için platformu ideal bir likidite kaynağı haline getiriyor.

WOOFi’a ait sPMM likiditesine katılım için daha fazla uygulamayı teşvik amacıyla; uygulamalar bundan böyle WOOFi Brokers (WOOFi Brokerları) olarak kayıt olabilecekler. Bu şekilde stablecoin’ler için tüm işlemlerden 0,5 bps elde edecekler. Basit bir kayıt süreci sonrasında broker’lar, gerçek zamanlı olarak biriken para iadelerini görebilecek ve istedikleri zaman withdraw (çekme) işlemi yapabilecekler.

Teşvik programı ile birlikte WOOFi, likidite çözümlerinde geniş bir uygulama kitlesi için en önemli alternatif olacak. Bu yolla WOOFi, daha fazla işlem hacimleri elde edecek ve sonuç olarak WOO token stake edenler daha fazla ödüller kazanacak.

Yeni program ile birlikte, resmen WOOFi Broker olan 8 adet proje şimdiden karşımıza çıkıyor: 1inch, Paraswap, Yield Yak, Firebird, Openocean, DODO, Bitkeep ve ONTO Wallet.

İlginizi çekebilir: WOO X, Ödeme Ağ Geçidi Mercuryo İle Ortaklığını Duyurdu!

WOOFi Gelişmeleri Devam Ediyor

Çok-zincirli kullanıcı deneyimi, proje ekibinin tabirine göre her zaman WOOFi’ın ana hedefi oldu. Ekip, gelecekte platforma Ethereum L2 ve diğer EVM zincirleri gibi daha çok blok zinciri ekosistemi ekleyeceğini söylüyor.

WOOFi’ın likiditesi blok zincirlerine dağıldıkça; ekip tek-tıkla çalışan ve zincirler arası mesajlaşmayı ve köprülemeyi sağlayan çapraz zincir swap özellikleri ekleyeceğini duyuruyor. Çapraz zincir swap özelliğinin ilk adımı LayerZero tarafından geliştirilen Stargate üzerinde gerçekleşecek. WOOFi’ın önemli derecede düşük işlem ücretleri ve gereksiz maliyetler yaratmaması; zincirler arası geçiş yapan kullanıcı sayısında büyük ölçüde artış yaşanmasına sebep olabilir.

İlginizi çekebilir: LayerZero Labs, Muhabbit Capital’in de Aralarında Bulunduğu Seri A+ Finansman Turunda 135 Milyon Dolar Yatırım Topladı!

Birçok proje, yerel tokenlarını birden çok blok zinciri üzerine dağıtıyor çünkü bu yolla daha fazla ekosisteme erişme ihtimalleri var. Ancak tüm bunlara rağmen birden çok blok zinciri üzerinde derin likidite sağlamak oldukça masraflı ve sürdürülebilir değil. WOOFi’ın sPMM v2 teknolojisi, altcoin likidite desteklerinde ekosistemlere faydalı olacak. Çapraz zincir swap özelliği ile birleştiğinde ise; WOOFi ile hangi zincir üzerinde olursa olsun kullanıcıların benzer ve sorunsuz deneyimler yaşaması sağlanacak.

Daha fazla WOO Network haberi için buraya bakabilirsiniz.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Daha fazla Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version