Muhabbit

Wright Dava Uğruna Kardeşini Bile Silmiş!

Craig Wright dava uğruna kardeşinden geçiyor ancak Satoshi sevdasından vazgeçmiyor!

Craig Wright dava uğruna kardeşinden geçiyor ancak Satoshi sevdasından vazgeçmiyor!

Craig Wright-Kleiman davası tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz birkaç hafta davanın seyri açısından çok hareketli geçti. Önce McAfee’nin Satoshi’nin kimliğini bildiğini iddia etmesi daha sonra Adam Back’in videosunun ortaya çıkışı geldi. Fakat olaylar bununla da son bulmadı. 2009 yılında kazılan 50 BTC’nin bir anda ortaya çıkmasını takiben direkt olarak “Wright yalancının teki, hepimiz Satoshi’yiz.” imzalı bir mesaj atıldı.

Son birkaç hafta içerisinde gerçekleşen olayların hiçbirini kabul etmeyen Wright, bugün bambaşka bir olayla karşımıza çıkıyor. Bugün sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir kullanıcı Wright’ın Discord sunucusundaki bir yazışmasını paylaştı.

Ekran görüntülerinde River kullanıcı adlı bir üye ile Craig Wright’ın konuşması yer alıyor. Konuşmalardan Craig’in ne kadar sinirli olduğunu da anlayabiliyorsunuz zaten.

Başta sinirli bir şekilde “Bunlar burada konuşulacak şeyler değil” diyerek MetaNet ve River’ı uyaran Craig, River’ın Ben Lisa değilim, ona benzemem” demesinden sonra tehditkar bir tavra bürünüyor. “Öncelikle şunu bir açıklığa kavuşturalım, orada burada içeriden bilgi sızdırdığına dair adımın geçtiğini görürsem sana mahkeme yolları görünür.” diyen Wright daha sonra “Şaka yaptığımı düşünüyorsan Lisa’ya (kardeşi) neden onu hayatımdan çıkardığımı sor.” diyor.

İşte tam burada Wright, dava uğruna kız kardeşini hayatından çıkarttığını ve bunu “bilgi sızdıran” veyahut “davasında onu desteklemeyen” herkese yapacağını ima ediyor.

Bunun üzerine River, “Gerçek yüzünü çıkardın demek, sana her zaman destek oldum” tarzında bir savunma yapıyor. Ancak Wright, onun kendisini desteklemediğini, insanların onu sevmesini beklemediğini sadece Bitcoin kullanmalarını istediğini söylüyor. Ayrıca “Kullanmak derken alıp kumar oynasınlar demiyorum.” diye devam ediyor.

Dava uğruna kardeşinden vazgeçen Wright, kripto para dünyasında “ipin ucunu kaçırdı” gibi yorumlara maruz kalmaya başladı. Bununla birlikte kardeşi Lisa’yı engellemesinin sebebinin de kardeşinin “bilgi sızdırması” olduğu düşünülüyor. Yani kardeşi bile Satoshi olduğuna inanmıyor olabilir. Satoshi olmadığı yönünde kanıtların bir bir gün yüzüne çıkmasıyla Wright’ın ne yapacağını veya davanın ne duruma geleceğini hep birlikte göreceğiz.

Son Yazılar

Exit mobile version