Muhabbit

WWE NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Güreş yıldızları ve ilginç kişilikleri ile tanınan WWE, spor platformu Fanatics ile NFT koleksiyonu tasarlamak ve satışa çıkarmak üzerine anlaşma imzaladı.

WWE-NFT-Muhabbit

WWE-NFT-Muhabbit

Güreş yıldızları ve ilginç kişilikleri ile tanınan WWE, spor platformu Fanatics ile NFT koleksiyonu tasarlamak ve satışa çıkarmak üzerine anlaşma imzaladı. NFT koleksiyonunun Fanatics’in dijital koleksiyon şirketi Candy Digital üzerinden piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

WWE ve Fanatics tarafından yapılan ortak açıklamaya göre NFT kartları WWE bünyesinde yer alan en ünlü isimleri ve bazı unutulmaz anları ilham alarak dizayn edilecek.

WWE

WWE NFT’leri 2022’nin Sonlarına Doğru Hazır Olacak

Her ne kadar anlaşma WWE fanlarının favori güreşçilerine dair NFT’leri koleksiyonlarına eklemesi için harika bir fırsat gibi dursa da, fanların bu ayrıcalıktan faydalanabilmesi için birkaç sene beklemesi gerekecek.

WWE’nin halihazırda var olan oyun kartları üzerine yaptığı lisans anlaşmasının bitmesine henüz birkaç sene var. Fanatics ancak bu süre bittikten sonra WWE oyun kartlarının tek sağlayıcısı konumuna yükselebilecek.

WWE’nin NFT’leri 2022 sonunda üretmeye başlaması bekleniyor. Candy Digital ise öncelikli partner olarak WWE NFT projesinin bir parçası olacak ve hem yaratıcı sürece, hem de teknik aşamalara katkı sağlayacak.

WWE NFT piyasasına giriş yapan ilk spor markası değil. Örneğin, taze emekliliğinin tadını çıkartan NFL yıldızı Tom Brady de geçtiğimiz günlerde platformu Autograph üzerinden pek çok sporcu için NFT koleksiyonları piyasaya sürdü.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version